Nujni ukrepi za ohranitev pozitivnega denarnega toka v podjetju

Namen seminarja

Možnost nadaljnjega ustvarjanja pozitivnega denarnega toka tudi v težkih razmerah omogoča podjetju ohranjanje likvidnosti, solventnosti in kapitalske ustreznosti. Pozitivni denarni tok pa je glavna predpostavka za izvedbo ostalih nujnih ukrepov za ohranitev zdravega poslovno – finančnega jedra podjetja.

Brez pozitivnega denarnega toka podjetje ˝več ne obstaja˝!

Za vas smo pripravili trojček webinarjev (1.-3. april 2020) z zelo aktualno in praktično vsebino, kjer pogledamo, kako in s katerimi ukrepi lahko zagotovite potrebno likvidnost podjetja tudi v času trenutne negotovosti.

Pogledali bomo tveganost planov in kako prilagoditi aktivnosti za njihovo dosego. Samo računanje na zadolževanje v teh razmerah ni rešitev.

Aktualni sveženj davčnih, finančnih ukrepov, ki je sprejet s strani države za pomoč podjetjem v trenutnih razmerah, kaže na pravi odziv države, a vsako podjetje nosi svojo odgovornost.

Brez nujnih ukrepov in samoorganizacije ima tudi zunanja pomoč manjši učinek. Znanje, kreativnost, praktična ocena in čim hitrejša implementacija nujnih ukrepov lahko omili možne škode in omogoči stabilizirati stanje v podjetju, da preživi krizne čase in ohrani poslovanje.

Webinar je vsebinsko povezan z webinarji:
- Nujni ukrepi na trgu glede na poslovno potrebnost in optimizacijo poslovanja (finančni vidik) - 2. 4. 2020 (10.00 - 11. 30)
- Konkretna priprava ukrepov za dosego pozitivnega denarnega toka v podjetju - 3. 4. 2020 (10.00 - 11. 30)

Ob naročilu paketa 3 povezanih webinarjev je skupna cena le teh samo 197 eur+ DDV. (zanimanje za paket prosim napišite v opombo spodnje naročilnice).

Iz programa seminarja

1. Webinar: Nujni ukrepi za ohranitev pozitivnega denarnega toka v podjetju!
Predavateljica: dr. Nadja Zorko, poslovna in finančna svetovalka, ocenjevalka vrednosti podjetij, sodna izvedenka
Datum: 8. 4. 2020 ob 10. 00 – 11. 30
Cena: 89 eur + DDV

Dobili boste odgovore na naslednja vprašanja:
- Kako strukturirati denarni tok v kriznih razmerah?
- Kateri so najbolj nujni ukrepi v povezavi z obratnim kapitalom?
- Kateri so najbolj nujni ukrepi v povezavi z investicijami?
- Kako planirati likvidnost in likvidnostno rezervo?
- Kako strukturirati zadolžitve …in do kam?
- Predlogi za interno in eksterno komunikacijo, organizacijo dela, pooblastila in odgovornosti.

DatumMestoCena  
8.4.2020V živo prek spleta89 EUR + DDVPRIJAVA

Predavatelj/i

dr. Nadja Zorko

je samostojna poslovna in finančna svetovalka lastnikom in poslovodstvu podjetjij, predavateljica, pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij, sodna izvedenka za ekonomijo- ocenjevanje vrednosti podjetij, s številnimi izkušnjami iz poslovnega in finančnega svetovanja, vodenja finančne funkcije, ocenjevanja vrednosti različnih panog. Prvotno je bila

Potek seminarja

Webinar bo potekal med 10.00 in 11.30. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, vam bomo poslali posnetek, ki vam bo na voljo še 14 dni od termina izvedbe.

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->