Konkretna priprava ukrepov za dosego pozitivnega denarnega toka v podjetju

Namen seminarja

Možnost nadaljnjega ustvarjanja pozitivnega denarnega toka tudi v težkih razmerah omogoča podjetju ohranjanje likvidnosti, solventnosti in kapitalske ustreznosti. Pozitivni denarni tok je pa glavna predpostavka za izvedbo ostalih nujnih ukrepov za ohranitev zdravega poslovno – finančnega jedra podjetja.


Brez pozitivnega denarnega toka podjetje ˝več ne obstaja˝!


Za vas smo pripravili trojček webinarjev z zelo aktualno in praktično vsebino, kjer pogledamo, kako in s katerimi ukrepi lahko zagotovite potrebno likvidnost podjetja tudi v času trenutne negotovosti.


Pogledali bomo tveganost planov in kako prilagoditi aktivnosti za njihovo dosego. Samo računanje na zadolževanje v teh razmerah ni rešitev.


Aktualni sveženj davčnih, finančnih ukrepov, ki je sprejet s strani države za pomoč podjetjem v trenutnih razmerah, kaže na pravi odziv države, a vsako podjetje nosi svojo odgovornost.


Brez nujnih ukrepov in samoorganizacije ima tudi zunanja pomoč manjši učinek.
Znanje, kreativnost, praktična ocena in čim hitrejša implementacija nujnih ukrepov lahko omili možne škode in omogoči stabilizirati stanje v podjetju, da preživi krizne čase in ohrani poslovanje.

Webinar je vsebinsko povezan z webinarji:

- ˝Nujni ukrepi za ohranitev pozitivnega denarnega toka v podjetju˝ - 8. 4. 2020 (10.00 - 11. 30)

- ˝Nujni ukrepi na trgu glede na poslovno potrebnost in optimizacijo poslovanja˝ - 16. 4. 2020 (10.00 - 11. 30)

Ob naročilu paketa 3 povezanih webinarjev je skupna cena le teh samo 149 eur+ DDV. (zanimanje za paket prosim napišite v opombo spodnje naročilnice).

Iz programa seminarja

3. webinar: Konkretna priprava ukrepov za dosego pozitivnega denarnega toka v podjetju (za lažje razumevanje priporočamo obisk prvih 2 webinarjev)

DatumMestoCena  
17.4.2020Za ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja
EUR + DDVZa ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja
Za ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja

Predavatelj/i

dr. Nadja Zorko

je samostojna poslovna in finančna svetovalka lastnikom in poslovodstvu podjetjij, predavateljica, pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij, sodna izvedenka za ekonomijo- ocenjevanje vrednosti podjetij, s številnimi izkušnjami iz poslovnega in finančnega svetovanja, vodenja finančne funkcije, ocenjevanja vrednosti različnih panog. Prvotno je bila

Potek seminarja

Naročila in vprašanja udeležencev sprejemamo do 3 dni pred izvedbo dogodka (do srede 1.4.2020).

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->