O nas

"Posebne storitve, ki ustrežejo vašim profesionalnim potrebam."

Mednarodna založba Verlag Dashöfer, d.o.o. deluje v Sloveniji od leta 2004. V času delovanja je poslala ena izmed vodilnih specializiranih založb v Sloveniji in je sinonim za zagotavljanje kakovostnih in aktualnih informacij za širšo strokovno javnost. Odvisne družbe delujejo v Nemčiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem, Poljskem, Portugalskem, Slovaškem, na Hrvaškem, širi pa se tudi izven meja Evrope.

Izdajamo poslovno literaturo, ki poudarja praktičen pristop. Da smo na pravi poti potrjuje že več kot 5.000 zadovoljnih naročnikov, naše brezplačne e-časopise pa prejema preko 35.000 rednih bralcev.  Publikacije Založbe Verlag Dashöfer vključujejo priročnike za usposabljanje, spletne priročnike, vestnike, brošure, spletne seminarje in brezplačne e-časopise iz različnih strokovnih področij. Osnovni cilj založbe je ponuditi strokovno gradivo vsem tistim, ki potrebujejo aktualne informacije prikazane na jasen in razumljiv način ter podprte s praktičnimi nasveti in konkretnimi primeri za:

  • računovodstvo in finance,
  • obračun plač in delovna razmerja,
  • področje prava in sklepanje pogodb,
  • vodenje zaposlenih in management,
  • področje gradbeništva, nepremičnin in proizvodnje.

Center za izobraževanje deluje od leta 2005. 

Naš glavni cilj je zagotavljanje uporabnih, verodostojnih in kakovostnih informacij, ki jih naši predavatelji podajajo na razumljiv in praktičen način. Udeleženci lahko znanje že naslednji dan prenesejo v prakso. To omogočajo predvsem majhne skupine in predavatelji, ki obvladajo tako prakso, kot teorijo.

Novost so poglobljena, certificirana izobraževanja, kjer si v sklopu večih zaporednih delavnic, pod mentorskim vodstvom strokovnjakov ter s pomočjo strokovnega študijskega gradiva, pridobite naziv "Preizkušeni poznavalec".

Smo zelo fleksibilno podjetje, ki ga sestavljajo izkušeni in strokovno podkovani zaposleni. Nenehno razvijamo nove vsebine, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost storitev za naše stranke.

Vse to in še veliko drugih ugodnosti boste deležni, če se nam boste pridružili na naših dogodkih!


Ponosni smo, da smo postali Izobraževalna agencija leta 2022!

Brez vas, naših strank, nam to ne bi uspelo. Hvala, da nam zaupate in z nami rešujete dileme ter preverjate koristne informacije. Še naprej se bomo trudili in izvajali aktualna izobraževanja, ki vam bodo omogočila, da boste na tekočem z vsemi novostmi!