Konferenca

Koktajl sprememb 2025

predavateljev Več

Tradicionalni Koktajl sprememb ponovno vabi na srečanje V ŽIVO! Pridružite se nam v prostorih Kristalne palače (BTC) ali preko Zooma na daljavo na srečanju davčno - finančno - računovodske stroke. Poleg strnjenega pregleda davčne dinamike letošnjega leta se bomo seznanili tudi z najpomembnejšimi predvidenimi zakonskimi novostmi, ki bodo vplivala na podjetja in njihova poslovna okolja. Želimo vas oborožiti z najboljšim strokovnim znanjem, da boste spremembe pričakali v vrhunski formi, ob sproščenem moderiranju pa tudi razvedriti in nagraditi. Tudi letos se bomo ob izbrani kulinariki poveselili ob skorajšnjem vstopu v leto 2025. Vljudno vabljeni!

6.12.2024

9:00-14:00

Ljubljana

249 EUR

6.12.2024

9:00-14:00

ONLINE

199 EUR

Za vse dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko (0)1/434 55 29 ali nam pišite na elektronski naslov tatjana.kert@dashofer.si. Izobraževanje lahko prilagodimo tudi vašim zaposlenim in kolegom. Kontaktirajte nas in za vas bomo pripravili individualno ponudbo strokovnega izobraževanja, ki ustreza vašim potrebam. Veselimo se sodelovanja z vami!

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. SPlošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

Iz programa seminarja

Tradicionalni Koktajl sprememb znova vabi na nepozaben dogodek, kjer bomo združili strokovnost, zabavo in novoletno vzdušje. Ne zamudite priložnosti, da se nam pridružite v živo v čarobnih prostorih Kristalne palače (BTC) ali preko Zooma na daljavo, na srečanju, ki bo prava poslastica za vse, ki ste v davčni, finančni in računovodski stroki.

Koktajl sprememb 2025 bo moderiral karizmatični Peter Poles, ki bo poskrbel za prijetno vzdušje in številna presenečenja. 


IZ VSEBINE PROGRAMA

Na srečanju vas želimo:

 • oborožiti z najboljšim strokovnim znanjem, da boste spremembe pričakali v vrhunski formi;
 • pobliže predstaviti preverjene strokovne vire, na katere se lahko vedno zanesete;
 • razvedriti in nagraditi, da boste v novem letu lažje kos vsem nalogam.

Več o programu rakrijemo kmalu.KOTIZACIJA

Dogodek bo potekal v hibridni obliki, zato lahko izbirate med udeležbo v dvorani (BTC, prostori Kristalne palače) ali neposrednim spremljanjem na daljavo preko online povezave v Zoomu.


Kotizacija za udeležbo v dvorani znaša 249 EUR + DDV. Kotizacija za online udeležbo znaša 199 EUR + DDV.                                

Ne zamudite UGODNOSTI za prijave še do 31. 8. 2024 (20% POPUSTA za prvo osebo, ugodnosti za drugo osebo):

Udeležba v dvorani:

 • 249 EUR + DDV  199,2 EUR + DDV

Udeležba ONLINE:

 • 199 EUR + DDV  159,2 EUR + DDV.

Količinski popust:

 • druga oseba iz istega podjetja ima 25% popust
 • v primeru, da bi na dogodek radi prijavili več udeležencev, nam pišite za individualno ponudbo na tatjana.kert@dashofer.si

Po opravljeni prijavi boste na email naslov prejeli potrdilo o uspešni prijavi. Ustrezen popust v skladu z datumom prijave bo upoštevan v procesu obdelave naročila ter izstavitvi računa in ob prijavi še ni viden    

 

Kotizacija vključuje:

 • Udeležbo na novoletno obarvanem dogodku in predavanja uveljavljenih in preizkušenih strokovnjakov iz prakse
 • Strokovno gradivo v obliki PP prosojnic
 • Pogostitev in drobna presenečenja organizatorja in sponzorjev
 • Sodelovanje v nagradnih igrah za praktične nagrade
 • Tradicionalno druženje s stanovskimi kolegi

                                                                                   PARTNERJI DOGODKA 

                                                               

                                                                

                             

                         

 


"Koktajl sprememb" skozi zgodovino

Oglejte si utrinke z dogodka Koktajl sprememb: 2013, 2018 in 2023.


Komu je namenjen

Vabljeni: računovodje, knjigovodje, kadroviki in vsi, ki želite biti na tekočem z aktualno davčno-računovodsko prakso ter zakonodajnimi spremembami ‒ zaposleni v finančno-računovodskih oddelkih, odvetniki, pravniki, direktorji malih in srednjih družb, zaposleni v računovodskih servisih.

!ERR No images found in //img.dashofer.sk/cif_si/fotogalerie/semk009/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.

Termin in kraj dogodka

6.12.2024

Ljubljana

6.12.2024

ONLINE

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. SPlošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.