Koledar seminarjev 01/2021

06. 1. 2021

Ob tej priložnosti bi vam zaželeli vse dobro in mirno v letu 2021. Naj bo prijazno in zdravo!

Z vami smo in bomo v novem letu tudi mi, s pripravljeno pestro, strokovno in aktualno ponudbo izobraževanj, ki vam jih ponujamo v on-line obliki. Spremembe so nas pričakale že takoj - Z letom 2021 se bo namreč minimalna plača pričela izračunavati po formuli.  Na trenutno webinarju bodo prikazani konkretni izračuni in primeri obračuna dodatkov. Vabljeni!

Tako kot vsako leto, tudi letos zaposlene v javnem sektorju čaka priprava računovodskih izkazov za preteklo leto, za leto 2020 s poudarkom na posebnostih obračunov, ki ga prinaša PKP 7 za javni sektor. Ne zamudite zadnjih izvedb in se nam pridružite 7. 1. ali 18. 1 v ZOOM-u.

Ne moremo pa tudi mimo ostalih trenutno najbolj aktualnih tematik, kot so: Davčni obračun za leto 2020 in vračilo državne pomoči po interventni zakonodaji, Načrtovanje, izdelava ter analiziranje denarnega toka in tri-dnevna Nadaljevalna DDV šola, ki bo v celoti namenjena zahtevnejšim primerov davka na dodano vrednost.

Spodaj nikar ne spreglejte našega pestrega programa, ki ga pripravljamo za vas v začetku leta. Vabljeni pa tudi k ogledu naše spletne strani.

Želimo vas uspešen začetek leta,
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->