Seminarji

Uporaba UI v podjetju in triki za boljšo uporabo Chat GPT pri kadrovskem delu

Tanja Bohl, Peter Mesarec

Namen seminarja

Kako lahko uporaba umetne inteligence pripomore k delovanju podjetja, izboljšanju procesa zaposlovanja in upravljanja s kadri? Kakšne pa so na drugi strani nevarnosti uporabe umetne inteligence, predvsem z vidika varstva osebnih podatkov in nenazadnje tudi odgovornosti za morebitne napake?

V sklopu našega webinarja bodo predstavljeni različni načini uporabe umetne inteligence v podjetju s posebnim poudarkom na pasteh, ki jih nekritična uporaba takšnih orodij lahko prinaša. Tematika bo predstavljena s strani delovno pravne specialistke Tanje Bohl ter bo podkrepljena s praktičnimi primeri ter diskusijo med vsemi udeleženimi.

Ker pa uporaba umetne inteligence (UI) v podjetjih lahko prinese številne prednosti na različnih področjih vam v drugem delu predavanja s strani svetovalca o uporabi umetne inteligence Petra Mesarca predstavljenih nekaj načinov, kako UI z uporabo chat gpt pripomore pri različnih poslovnih funkcijah. Integracija umetne inteligence v različne poslovne funkcije omogoča podjetjem, da postanejo bolj agilna, učinkovita in prilagodljiva, kar je ključno za uspeh v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju.

Iz programa seminarja

 • (Bodoči) pravni okvir umetne inteligence
 • Orodja uporabe UI v podjetju
 • Uporaba orodij UI v kadrovski službi
 • Priprava pravnih dokumentov s pomočjo UI
 • Odgovornost pri napakah UI
 • Varstvo osebnih podatkov pri uporabi UI
 • Omejitve Chat GPT
 • Kako generiramo napredna navodila za pisanje vsebin s Chat GPT
 • Triki za boljšo uporabo Chat GPT
 • Kako naredimo lastne GPTje
 • Uporaba orodja za analizo podatkov
 • Treniranje GPT na lastnih podatkih

Cena za udeležbo preko online vključuje:

 • PDF gradivo,
 • posvetovanje s predavateljema,
 • strokovne in konkretne nasvete ter
 • izdajo potrdila o udeležbi (v obliki PDF na željo prijavljenega, ki jo navede ob prijavi).

Pomembno: naročnikom portalov, online priročnikov in vestnikov založbe Verlag Dashöfer nudimo stalni 15 % popust pri udeležbi na seminarjih v okviru Centra za izobraževanje (izjema so krajši webinarji in večdnevna izobraževanja). Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno seminarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

 • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje tri delone dni pred izvedbo izobraževanja (v primeru online izvedbe) in najkasneje pet delovnih dni pred izvedbo (v primeru izvedbe v živo), v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.​
 • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.
 • Račun za plačilo kotizacije boste prejeli po potrditvi termina seminarja, na mail naslov naveden na vaši prijavnici.
 • Proračunski uporabniki boste po izvedbi izobraževanja prejeli e-račun. Če mora biti na izdanem e-računu navedena vaša naročilnica, nam jo prosimo posredujte ob prijavi ali naknadno do izvedbe seminar
 • Informacije o tipu izvedbi predavanja kot tudi ostale podatke boste prejeli najkasneje 1 delovni dan pred datumom seminarja.
 • Vljudno vas prosimo, da pri online izvedbah upoštevate, da ena kotizacija velja za udeležbo ene osebe. Velja ENA KOTIZACIJA = ENA UDELEŽBA (sicer vam v skladu z našim poslovanjem naknadno izdamo račun za udeležbo dodatnih oseb). 

Z oddano prijavo na izbrano izobraževanje se strinjate, da vas ob vnosu prijave registriramo na naš brezplačni e-časopis Koledar izobraževanj

S prijavo na dogodek soglašate s snemanjem in fotografiranjem na dogodku. Fotografije bodo objavljene na spletni strani in komunikacijskih kanalih Založbe Verlag Dashofer.

Potek seminarja

Seminar bo potekal ONLINE med 09.00 in 12.15. Vmes naredimo 15 min odmor. Mesta na izvedbi so omejena!

Za udeležbo preko online prenosa potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na seminarju ne boste mogli pridružiti, boste povabljeni na ponovitev.

Vsa navodila in napotke glede izvedbe boste prejeli na vaš elektronski naslov - 1 dan pred izvedbo. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Naši webinarji vam ponujajo številne prednosti:

 1. Prihranite čas in stroške potovanja  - webinarju lahko prisluhnete kjerkoli. Na delovnem mestu ali doma, preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona. 

 2. Zastavite vprašanja s pomočjo funkcije klepeta ali tako da vprašanje zastavite ustno preko mikrofona. 

 3. Praktično: izvedba preko ZOOM pomeni interaktivno komunikacijo med vsemi udeleženimi.

Predavatelj/ica

Tanja Bohl

je leta 2001 zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu leta 2003 se je zaposlila v Odvetniški pisarni Miro Senica in odvetniki, kariero pa nadaljevala kot odvetnica in kasnejša partnerica v Odvetniški pisarni Ulčar & partnerji. Od maja 2013 je aktivna v lastni odvetniški pisarni, in…

Več delavnic tega predavatelja

Peter Mesarec

Je svetovalec o uporabi umetne inteligence, ki je marketing videl skozi oči agencije (Red Orbit), bil je in-house marketingar in vodil lastno podjetje.Govori tri različne jezike marketinga in razume prednosti in omejitve, s katerimi se srečujete pri delu. Mnogim podjetjem je pomagal pri pripravi vstopa na tuje trge in izvedbi marketinških akcij ob…

Več delavnic tega predavatelja

Termin in kraj dogodka

8.8.2024

ONLINE

Tanja Bohl, Peter Mesarec

Izobraževanje lahko prilagodimo tudi vašim zaposlenim in kolegom. Kontaktirajte nas po telefonu na (0)1/434 55 96 ali po elektronski pošti na larisa.berginc@dashofer.si.

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. Splošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

!ERR No images found in //img.dashofer.sk/cif_si/fotogalerie/kursy/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.