Skrivnosti uspešnega nastopanja in odlične komunikacije

Namen seminarja

Seminar je namenjen vsem, ki bi radi izboljšali svojo komunikacijo v poslovnem in tudi privatnem svetu ter bi radi s svojim nastopom izstopali na trgu. Besede, ki jih izgovorite, niso najpomembnejše, veliko več šteje vaš nastop, vaša energija in razumevanje s sogovornikom. Z učinkovitimi prodajnimi tehnikami in triki se boste naučili, kako pravilno pristopiti, ne samo h kupcu, ampak tudi do ostalih sogovornikov. V končni fazi smo vsi vpeti v številne telefonske klice in elektronsko komunikacijo, zato je zelo pomembno kako obvladujemo te aktivnosti in čas povezan z njimi. Pogledali si bomo tudi komunikacijo z zahtevnimi strankami in reševanje ugovorov. S praktičnim pristopom bo poskrbljeno, da se bomo dotaknili vaših izzivov in boste znanje hitro prenesli v vaš vsakdan.

Namen seminarja je:

 • Predstaviti ključne prvine uspešne komunikacije.
 • Udeležencem, z uporabo praktičnih primerov, pokazati kako lahko v kratkem času pridejo do konkretnih rezultatov.
 • Določene prodajne prijeme predstaviti v luči splošne uporabnosti.

Komu je namenjen

Seminar je namenjen širši poslovni populaciji: poslovnim sekretarjem, prodajnikom, produktnim vodjem, zaposlenim v marketingu, vodjem oddelkov,... Seminar bo zanimiv tako posameznikom, ki so na začetku svoje poslovne poti in bi radi pridobili nova, sveža znanja, kot tudi strokovnjakom in vodjem oddelkov, ki bi se radi izpopolnili in nadgradili svojo strokovnost.

Iz programa seminarja

 • Spoznavanje veščin dobrega nastopanja
 • Uporaba učinkovitih prodajnih tehnik v vsakdanji komunikaciji
 • Obravnava zahtevnih sogovornikov in reševanje ugovorov
 • Kaj je ključ do dobrega poznavanja vašega sogovornika
 • Obvladovanje časa ob poplavi komunikacije
 • Kako znati sprejeti NE in kako znati reči NE

BONUS --> Vsak udeleženec seminarja prejme 2 uri brezplačnih (individualnih) prodajnih konzultacij pri predavatelju, ki se jih dogovori naknadno.

Cena vključuje:

 • gradivo,
 • jutranjo kavico,
 • pogostitev med odmori in
 • potrdilo o udeležbi.

Pomembno: naročnikom portalov, online priročnikov in vestnikov založbe Verlag Dashöfer nudimo stalni 15 % popust pri udeležbi na seminarjih v okviru Centra za izobraževanje. Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno seminarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

 • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje tri delovne dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.
 • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Če vam razpisani termini seminarja ne utrezajo in bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃ tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

DatumMestoCena  
11.2.2020Za ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja
190 EUR + DDVZa ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja
Za ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja

Predavatelj/i

se s prodajo in komunikacijo ukvarja že več kot petnajst (15) let. Deloval je v različnih storitvenih podjetjih (zavarovalništvo – Prva pokojninska družba d.d., pravne IT storitve, daily deal platforme – Kolektiva d.o.o., spletno oglasništvo – Bolha d.o.o.), od tega je osem  (8) let opravljal tudi funkcijo vodje/direktorja prodaje, v zadnjih treh (3)

Potek seminarja

08.45 – 09.00 Dobrodošlica ob kavi

09.00 – 10.45 Predavanje I. del

10.45 – 11.00 Odmor s pogostitvijo

11.00 – 12.15 Predavanje II. del s diskusijo

12.15 – Zaključek srečanja

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->