Predstavitev portala e-Revizija in sprememb Zakona o pravnem varstvu v postopkih javnega naročanja

Namen seminarja

Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o pravnem varstvu v postopkih javnega naročanja (Uradni list RS, št. 60/17) oz. novela ZPVPJN-B je določila obveznost vzpostavitve portala e-Revizija, ki se začne uporabljati konec leta 2019. Sprejeta pa je tudi novela ZPVPJN-C, ki prinaša nekatere novosti v sestavi in delovanju Državne revizijske komisije, za naročnike in ponudnike pa prav tako prinaša nekatere novosti v samem postopku uveljavljanja pravnega varstva. Namen seminarja je seznaniti vse uporabnike omenjene zakonodaje z zasnovo, namenom in načinom delovanja portala e-Revizija, preko katere bo po novem v informatizirani obliki potekalo izmenjavanje informacij v predrevizijskem, revizijskem in pritožbenem postopku, in z vsemi spremembami, ki jih prinaša tudi nova sprememba zakona.Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o pravnem varstvu v postopkih javnega naročanja (Uradni list RS, št. 60/17) oz. novela ZPVPJN-B je določila obveznost vzpostavitve portala e-Revizija, ki se začne uporabljati konec leta 2019. Sprejeta pa je tudi novela ZPVPJN-C, ki prinaša nekatere novosti v sestavi in delovanju Državne revizijske komisije, za naročnike in ponudnike pa prav tako prinaša nekatere novosti v samem postopku uveljavljanja pravnega varstva. Namen seminarja je seznaniti vse uporabnike omenjene zakonodaje z zasnovo, namenom in načinom delovanja portala e-Revizija, preko katere bo po novem v informatizirani obliki potekalo izmenjavanje informacij v predrevizijskem, revizijskem in pritožbenem postopku, in z vsemi spremembami, ki jih prinaša tudi nova sprememba zakona.

Komu je namenjen

Praktični seminar je namenjen naročnikom, ponudnikom ter vsem, ki kakorkoli sodelujejo v postopkih javnega naročanja oz. postopkih pravnega varstva na tem področju.

Iz programa seminarja

Spremembe, ki jih prinaša novela ZPVPJN-C:

 • spremembe pri imenovanju in sestavi DKOM,
 • katere kršitve se bodo presojale v postopkih javnega naročanja,
 • uvedba sodne presoje nad odločitvami DKOM, idr.

Delovanje portala e-Revizija:

 • pravne podlage, ki urejajo njegovo delovanje in pravila njegove uporabe,
 • prikaz delovanja portala e-Revizija (s strani naročnika in ponudnika).

Razprava, vprašanja in odgovori.

Cena vključuje:

 • gradivo,
 • jutranjo kavico,
 • pogostitev med odmori in
 • potrdilo o udeležbi.

Pomembno: naročnikom portalov, online priročnikov in vestnikov založbe Verlag Dashöfer nudimo stalni 15 % popust pri udeležbi na seminarjih v okviru Centra za izobraževanje. Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno seminarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

 • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje tri delovne dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.
 • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Če vam razpisani termini seminarja ne utrezajo in bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃ tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

DatumMestoCena  
15.5.2020Za ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja
210 EUR + DDVZa ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja
Za ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja

Predavatelj/i

je vodja Sektorja za sistem javnega naročanja na Direktoratu za javno naročanje na Ministrstvu za javno upravo. Diplomirala je leta 2002 na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, nato pa leta 2005 pridobila naziv magister znanosti na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru. Od leta 2002 je zaposlena v državni upravi, z javnimi naročili se ukvarja že

Potek seminarja

08.45 - 09.00 Dobrodošlica ob kavi

09.00 - 10.30 Predavanje I. del

10.30 - 10.45 Odmor s pogostitvijo

10.45 - 12.00 Predavanje II. del

12.00 - Čas za vprašanja in zaključek srečanja

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->