Knjigovodsko spremljanje proizvodnje

Namen seminarja

Vrednost informacij se meri po pravočasnosti in primernosti. Hitre spremembe na trgu od računovodij zahtevajo, da v kratkem času zagotovijo ustrezne informacije o proizvodnji. Pri tem pogosto nimajo na razpolago ustreznih podatkov. Seminar je namenjen tistim, ki se želijo izogniti pastem neprimernega zbiranja in urejanja knjigovodskih podatkov v proizvodnji in, ki želijo zaključiti obračun proizvodnje v roku 3 dni, brez prekomernega dela.

Namen seminarja je usposobiti računovodje in knjigovodje, da bodo znali organizirati zbiranje, urejanje in obračunavanje podatkov na tak način, da bodo pravilne informacije o proizvodnji vedno na razpolago uporabnikom.

Vabimo vas na izjemno praktičen in strokoven seminar, ki smo ga v preteklih letih (pod naslovom Računovodsko spremljanje proizvodnje) izvedli kar 14-krat, večkrat pa je bil tudi razprodan.

Komu je namenjen

Na seminar vabimo računovodje in knjigovodje, revizorje, vodje kontrolinga, vodje financ in ponudnike informacijskih rešitev v proizvodnih podjetjih.

Iz programa seminarja

1. Kaj mora računovodja vedeti o proizvodnji?

2. Tipi proizvodnje.

3. Knjigovodstvo proizvodnje v poslovnem sistemu.

4. Knjigovodske listine v proizvodnji.

5. Načini vrednotenja zalog v proizvodnji.

6. Modeli vrednotenja zalog v proizvodnji.

7. Obračun proizvodnje.

8. Praktični prikaz evidentiranja podatkov in obračuna proizvodnje!

9. Zaključek seminarja, odprta vprašanja udeležencev.

Cena vključuje:

  • gradivo,
  • jutranjo kavico,
  • pogostitev med odmori in
  • potrdilo o udeležbi.

Pomembno: naročnikom portalov, online priročnikov in vestnikov založbe Verlag Dashöfer nudimo stalni 15 % popust pri udeležbi na seminarjih v okviru Centra za izobraževanje. Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno seminarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

  • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje tri delovne dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.
  • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Če vam razpisani termini seminarja ne utrezajo in bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃ tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

DatumMestoCena  
11.6.2020Ljubljana210 EUR + DDVPRIJAVA
8.10.2020Ljubljana210 EUR + DDVPRIJAVA

Predavatelj/i

Mag. Tomaž Glažar, univ.dipl.ekon., svetovalec na področju načrtovanje računovodskega spremljanja zalog in proizvodnje, predavatelj na Visoki šoli za računovodstvo in finance, avtor Praktičnega vodiča po računovodstvu za področje zalog in proizvodnje od začetka izhajanja v Sloveniji, avtor strokovnih besedil na področju načrtovanja in

Potek seminarja

08.45 - 09.00 Dobrodošlica ob kavi

09.00 - 11.00 Predavanje I. del

11.00 - 11.30 Odmor s pogostitvijo in priložnost za druženje

11.30 - 14.00 Predavanje II. del (praktični del)

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.
Reference:

»Zelo dobro predavanje, predstavljeno preprosto in razumljivo, gradivo odlično. Predavatelj je predstavil temo zelo dostopno uporabniku. Hvala.«(Inel d.o.o., Mateja Nagode Hudales)

»Dobra predstavitev tematike. Manjša skupina omogoča lažjo debato o temah pri posameznem problemu. «
(Gorenje Keramika, Olga Sušec)

»Eden najboljših seminarjev in predavateljev.«

»Zelo dobro teoretično povzeta tematika. Dobra obrazložitev s strani predavatelja s praktičnimi primeri.«
(Sonja Zelnik, S.V. DOMISA d.o.o.)

»Zelo strokoven predavatelj, osebni stik zaradi manjšega št. udeležencev. Dobro razmerje med teorijo in prakso. Odlično!«
(Pia Pavlin, Treves d.o.o.)

»Predavanje mi je bilo zelo zanimivo in poučno, prav tako pogostitev, vse lepo urejeno.«
(Celjske Lekarne)

»Poudarila bi dobro organizacijo seminarja in izčrpno gradivo.«
(KP-PLAST d.o.o.)

»Zanimivo in poučno. Vleiko novih podatkov in znanja.«
(UNIFOREST d.o.o., Katja Derča)

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->