Konferenca

JAVNO NAROČANJE - novosti in dileme v praksi

Milena Basta Trtnik, Miriam Seliškar

Področje javnih naročil je izjemno hitro spreminjajoče se področje prava, zato je za zakonito in učinkovito izvajanje potrebno sledenje zakonodaji ter pravni in sodni praksi.

Na srečanju bosta strokovnjakinji s področja javnega naročanja Miriam Seliškar ter Milena Basta Trtnik izpostavili teme, ki so v zadnjem času dobile drugačno interpretacijo in uporabo v praksi.

Vaše dileme in vprašanja iz obravnavane tematike lahko posredujete tudi vnaprej in obravnavali jih bomo na srečanju. Vljudno vabljeni!

20.11.2023

9:30-12:30

ONLINE

Za vse dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko (0)1/434 55 29 ali nam pišite na elektronski naslov tatjana.kert@dashofer.si. Izobraževanje lahko prilagodimo tudi vašim zaposlenim in kolegom. Kontaktirajte nas in za vas bomo pripravili individualno ponudbo strokovnega izobraževanja, ki ustreza vašim potrebam. Veselimo se sodelovanja z vami!

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. SPlošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

Iz programa seminarja

Na srečanju bosta strokovnjakinji s področja javnega naročanja med drugim izpostavili naslednje teme, ki so v zadnjem času dobile drugačno interpretacijo in uporabo v praksi:

 • Kako Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o odpravi posledic naravnih nesreč (ZOPNN-F) vpliva na ZJN-3?
 • Kaj nam je prinesla novela ZJN-3D?
 • Kako je po novem s pravico do vpogleda v ponudbe?
 • Kako pravilno izpolniti nov ESPD?
 • Kako je z nujnimi dobavami?
 • Kako zakonito izvajati okvirni sporazum?
 • Kdaj je zahtevek za revizijo po novi praksi DKOM pravočasen?

Predavateljici:

  Vabljeni! Vaše dileme in vprašanja iz obravnavane tematike lahko posredujete tudi vnaprej in obravnavali jih bomo na srečanju: >>> konference@dashofer.si

  Kotizacija: 199 EUR + DDV

  Ne zamudite UGODNOSTI za prijave do 17. 11. 2023 (-10%)

  199 EUR + DDV  179,10 EUR + DDV 

  Kaj pridobite z udeležbo na spletnem seminarju:

  • e-gradivo v obliki PPT prosojnic (pdf),
  • strokovno mnenje na individualno postavljeno vprašanje ali vašo izpostavljeno dilemo (vprašanja zbiramo na email naslovu konference@dashofer.si),
  • potrdilo o udeležbi.

  Za vse dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko (0)1/434 55 29 ali nam pišite na elektronski naslov konference@dashofer.si

  Namen seminarja

  Na spletnem posvetu  bomo spregovorili v zvezi z novostmi pri javnem naročanju in podali priporočila ter rešitve za tekočo problematiko glede na trenutne razmere.

  Komu je namenjen

  Seminar je namenjen naročnikom in ponudnikom, ki delujete na področju javnih naročil -  občine, ponudniki na gradbenem področju, regionalne razvojen agencije, ki pridobivajo EU sredstva, elektroenergetska infrastruktura, javni zavodi, šole, vzgojno-varstveni zavodi, domovi za starejše idr.… 

  Predavatelji

  Milena Basta Trtnik

  Milena Basta Trtnik, univ. dipl. prav., je strokovnjakinja na področju javnega naročanja, koncesij, javno zasebnega partnerstva, poslovanja subjektov javnega prava ter projektnega vodenja. Kot nekdanja dolgoletna svetovalka na Državni revizijski komisiji in s osmimi leti delovanja v okviru svetovalnega podjetja ima veliko izkušenj in znanja z…

  Več delavnic tega predavatelja

  Miriam Seliškar

  Miriam Seliškar, univ. dipl. prav., se je po diplomi na ljubljanski Pravni fakulteti leta 1992 zaposlila v državnem sektorju, kjer je opravljala kar nekaj vodstvenih funkcij. Leta 1996 je uspešno opravila tudi državni pravosodni izpit. Vseskozi je njeno delo spremljalo tudi javno naročanje, saj je bila poraba javnih sredstev vezana na pravilnost…

  Več delavnic tega predavatelja

  !ERR No images found in //img.dashofer.sk/cif_si/fotogalerie/semk035/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.

  Termin in kraj dogodka

  20.11.2023

  ONLINE

  Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. SPlošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.