Koledar seminarjev 03/2019

01. 3. 2019

marec, mesec pomladnih dni in prvih rožic, je tu. Pomladno razpoloženje prinaša nove izzive, nov zagon in naš pester program. Kaj vse pripravljamo za vas? Pričenjamo s težko pričakovano Šolo računovodenja v javnem sektorju. Udeležba je nujna za vse začetnike, saj se boste seznanili z osnovami, ki vas spremljajo pri vsakdanjem delu. 

Vse, ki želite narediti korak naprej in poiskati vsebine z dodano vrednostjo, vabimo na certificirana izobraževanja Preizkušeni poznavalec. Na njih vam ne obljubljamo samo posredovanja informacij in instantnih rešitev, saj so zasnovana tako, da boste pod budnim očesom mentorjev delali, reševali primere, povezovali zakonodajo s prakso in prehajali od AHA - momentov do "A, tako, zdaj pa razumem!"  Vabljeni – začenjamo aprila!

Konec marca se izteka tudi rok za poročanje o odpadkih! Do 31. 3. 2019 boste morali poročati, koliko embalaže ste dali na trg v letu 2018. Kaj vse prinaša novela Uredbe o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo? Več informacij >>>

Pester program nas čaka tudi na konferencah. Že 27. marca se nam lahko pridružite na srečanju Delovna razmerja v teoriji in praksi, kjer bomo spregovorili o izzivih na trgu delovne sile in izpostavili novosti na področju letnega dopusta ter opozorili na kršitve delovnih razmerij. Ne spreglejte → popust za prijave na konference velja do 8. 3. 2019! Kotizacija 127 EUR + DDV (prva oseba), 99 EUR + DDV (druga oseba), tretja oseba GRATIS (iz iste organizacije). Popust velja tudi za 6. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju in 5. DDV konferenco.

Želimo vam uspešen začetek tedna!
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->