Konferenca

Vzdrževanje in gradnja v večstanovanjskih stavbah

Aleksandra Velkovrh, Nevenka Kosec

Vabljeni na posvet o vzdrževanju in gradnji v večstanovanjskih stavbah, tako na celotnem objektu kot posamičnem stanovanju. Predstavili bomo ključne vidike priprave in izvedbe investicije in se osredotočili na postopke, strategije in pristope, ki omogočajo uspešno izvedbo projektov, z obilo praktičnimi priporočili, ki bodo v pomoč tako upravnikom kot lastnikom, projektantom, izvajalcem in nadzornikom. Spregovorili bomo tudi glede financiranja, porabe iz rezervnega sklada, obveznostih idr."

31.5.2024

9:30-13:00

Ljubljana

Za vse dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko (0)1/434 55 29 ali nam pišite na elektronski naslov tatjana.kert@dashofer.si. Izobraževanje lahko prilagodimo tudi vašim zaposlenim in kolegom. Kontaktirajte nas in za vas bomo pripravili individualno ponudbo strokovnega izobraževanja, ki ustreza vašim potrebam. Veselimo se sodelovanja z vami!

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. SPlošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

Iz programa seminarja

KREDITNE TOČKE s strani IZS in ZAPS

    

Potek posveta

«VZDRŽEVANJE IN GRADNJA V VEČSTANOVANJSKIH STAVBAH«

 - celotni objekt in posamično stanovanje -

 

Sklop 1: predavateljica ALEKSANDRA VELKOVRH

 • Priprava in izvedba investicije.
 • Dela, ki se lahko izvajajo brez gradbenega dovoljenja (vzdrževanje, manjše rekonstrukcije) in dela za katera je potrebno gradbeno dovoljenje.
 • Potrebna soglasja etažnih lastnikov.
 • Naročilo projektne in druge dokumentacije.
 • Načrt vzdrževanja večstanovanjske stavbe.
 • Posli, ki presegajo okvir rednega upravljanja.
 • Pridobitev gradbenega dovoljenja.
 • Izbor izvajalcev.
 • Vprašanja in odgovori.

Sklop 2: predavateljica NEVENKA KOSEC

 • Obveznosti upravnikov/upraviteljev
 • Obveznosti lastnikov/etažnih lastnikov
 • Nadzorni odbor
 • Obveznosti nepremičninskih posrednikov
 • Viri financiranja
 • Poraba iz rezervnega sklada
 • Poročanje
 • Vprašanja in odgovori

Priznanje kreditnih točk s strani IZS

Po dogovoru z IZS bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem izobraževanju pridobili  2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Po opravljenem dogodku moramo organizatorji na IZS dostaviti zbirni seznam – listo prisotnosti pasivnih udeležencev, katera mora vsebovati imena in priimke pooblaščenih in nadzornih inženirjev, njihove identifikacijske številke IZS ter lastnoročne podpise oz. poslati potrdilo, da so se navedeni člani na seznamu udeležili izobraževanja in tako poslušali celotno izobraževanje. Dokumentacijo je potrebno dostaviti po e-pošti v roku 14 dni od izvedbe dogodka, zato vas prosimo, da vašo identifikacijsko številko javite že ob prijavi. Sicer pa ob zahvali, ki jo pošljemo zaključenem seminarju.

Ob izvedbi izobraževanja bomo vsem udeležencem izdali potrdilo o udeležbi z vsebino o pisnem priznanju kreditnih točk s strani Inženirske zbornice Slovenije. Vloga za priznanje kreditnih točk v vašem imenu bo vložena z naše strani.

Kreditne točke bodo pripisane avtomatsko in udeleženci sami ne rabijo ničesar javljati na IZS.  

Priznanje kreditnih točk s strani ZAPS

V skladu z dogovorom z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS) boste člani prejeli 3 kreditne točke - sklop D (Poslovanje in management).

Kreditne točke bodo vnešene na podlagi poslanega seznama z naše strani, tako da udeleženci ne rabite ničesar pošiljati na ZAPS. 


Kotizacija za udeležbo v dvorani znaša 320 EUR + DDV. Kotizacija za online udeležbo znaša 295 EUR + DDV.                                

Ne zamudite UGODNOSTI za prijave še do 30. 5. 2024 (-10% za prvo osebo, 50% popusta za drugo osebo iz iste organizacije)*:

Udeležba ONLINE:

 • 295 EUR + DDV  265,5 EUR + DDV,
 • druga oseba iz iste organizacije 295 EUR + DDV  147,5 EUR + DDV. 

Udeležba v dvorani:

 • 320 EUR + DDV  288 EUR + DDV,
 • druga oseba iz iste organizacije 320 EUR + DDV  160 EUR + DDV.    

*Po opravljeni prijavi boste na email naslov prejeli potrdilo o uspešni prijavi. Ustrezen popust v skladu z datumom prijave bo upoštevan v procesu obdelave naročila ter izstavitvi računa in ob prijavi še ni viden. 

  

Kaj pridobite z udeležbo na konferenci:

 • e-gradivo v obliki PPT prosojnic (pdf),
 • strokovno mnenje na individualno postavljeno vprašanje ali vašo izpostavljeno dilemo (vprašanja zbiramo na email naslovu konference@dashofer.si),
 • potrdilo o udeležbi oz. kreditne točke IZS in ZAPS.

Dodatne informacije: 01 434 55 29

Namen seminarja

Predstavljeni bodo ključni vidiki priprave in izvedbe investicije in se osredotočili na postopke, strategije in pristope, ki omogočajo uspešno izvedbo projektov, z obilo praktičnimi priporočili, ki bodo v pomoč tako upravnikom kot lastnikom, projektantom, izvajalcem in nadzornikom.

Komu je namenjen

Srečanje je namenjeno upravnikom, odgovornim, ki izvajajo obnovo stanovanj v gradbenih in drugih izvajalskih podjedjih, hišnim svetom, lastnikom idr., ki nameravajo v skupno investicijo stavbe ali posamično investicijo v stanovanju ter projektantom, izvajalcem in nadzornikom.

Predavatelji

Aleksandra Velkovrh

je poleg gradbene izobrazbe končala še podiplomski specialistični študij na Fakulteti za upravo s področja gradbenega inšpiciranja z aktualno problematiko uvajanja ZGO-1. Leta 2004 si je z nazivom Specialist javne uprave pridobila znanje glede vodenja ter opravljanja najbolj zahtevnih nalog v državni upravi. Je avtorica številnih strokovnih člankov…

Več delavnic tega predavatelja

Nevenka Kosec

je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani končala univerzitetni študij Ekonomije, smer denarništvo in finance. Ima dolgoletne izkušnje iz gospodarstva, financ, bančništva in gradbeništva z dobrim poznavanjem nepremičninskega trga in stanovanjske zakonodaje.

Kot predavateljica sodeluje z CDI Univerzum v Ljubljani, kjer predava kandidatom bodočim…

Več delavnic tega predavatelja

!ERR No images found in //img.dashofer.sk/cif_si/fotogalerie/semk045/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.

Termin in kraj dogodka

31.5.2024

Ljubljana

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. SPlošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.