Preizkušeni poznavalec računovodskega poročanja in razkritij po MSRP

Namen seminarja

Izobraževanje ponuja praktično in podrobno poznavanje tistih določil posameznih mednarodnih standardov računovodskega poročanja (MSRP), ki se nanašajo na razkritja in pojasnjevalno gradivo za računovodske izkaze v skladu z MSRP, kako jih interpretirati in uporabiti v praksi.

Po zaključku izobraževanja bodo udeleženci usposobljeni:

  • strokovno in konceptualno razumeli določila MSRP za razkritja in pojasnila k postavkam v računovodskih izkazih;
  • praktično uporabiti določila MSRP pri pripravi razkritij in pojasnil k računovodskim izkazom po MSRP.

Izobraževanje ponuja praktično in podrobno poznavanje tistih določil posameznih mednarodnih standardov računovodskega poročanja (MSRP), ki se nanašajo na razkritja in pojasnjevalno gradivo za računovodske izkaze v skladu z MSRP, kako jih interpretirati in uporabiti v praksi. Poudarek bo na predstavitvi posameznih razkritvenih poglavij praktičnega ilustrativnega računovodskega poročila v skladu z MSRP.  

Vključeni bodo tudi primeri vpliva ukrepov za zajezitev pandemije covid-19 na posamezna razkritvena poglavja. Dogodki, povezani s pandemijo covid-19, namreč vplivajo na računovodske predpostavke in negotovost ocen, povezanih z merjenjem sredstev in obveznosti v računovodskih izkazih, zaradi česar bodo potrebna dodatna razkritja, da bi uporabniki računovodskih izkazov lažje razumeli ocene, presoje in sodbe, uporabljene pri pripravi računovodskih izkazov.

Komu je namenjen

Certificirano izobraževanje je namenjeno:

- vodjem FRS, strokovnim svetovalcem in revizorjem. 

DatumMestoCena  
24.9. – 15.10.2021V živo prek spleta1100 EUR + DDVPRIJAVA

Predavatelj/i

mag. Ingrid Zadel

ima trideset let delovnih izkušenj na področju računovodstva, kontrolinga in notranje revizije. Njena področje dela so vodenje, načrtovanje, organiziranje in koordiniranje aktivnosti s področja računovodstva družbe in skupine, predlaganje računovodske in davčne politike, vzpostavljanje poslovnih procesov v družbi in na nivoju skupine in ustrezne

Potek seminarja

Certificirano izobraževanje poteka v on - line obliki in je logično razdeljeno na 8 samostojnih a povezanih enot. Termini posameznih on-lne srečanj potekajo 3x tedensko (ponedeljek - sreda - petek)  zjutraj od 7.30 do 9.00 . Udeleženci bodo dobili gradivo pred izobraževanjem in aktivno sodelujejo na delavnicah. 

Udeleženci bodo imeli na razpolago tudi spletno učilnico s gradivom in posnetki delavnic. 

Učni načrt sledi poglavjam o razkritjih in pojasnilih iz MSR. 

Preverjanje znanja vsebuje naloge, ki vključujejo pripravo posameznih izsekov razkritja in pojasnil za dano podjetje. 

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->