Seminarji

Praktični primeri uporabe ChatGPT v podjetju/organizaciji

Peter Mesarec

Namen seminarja

Zaradi velikega zanimanja izobraževanje že 9. ponavljamo!

O ChatGPT in nasploh o umetni inteligenci ne mine dan, da ne bi slišali česa novega. Ugotovili boste, da ne gre za muho enodnevnico, ampak neustavljiv val sprememb, ki jih moramo začeti spoznavati čimprej in koristno uporabljati že danes. Skozi konkretne primere uporabe boste na razumljiv način spoznali ChatGPT, ki je lahko vaš asistent ali celo nadomesti nekatere delovne naloge, ki jih sicer opravljajo zaposleni. Podjetja ga že uporabljajo in najboljši ga že povezujejo v svoja orodja. Umetna inteligenca vas sicer ne bo nadomestila, lahko pa vas prehiti nekdo, ki jo pametno uporablja. 

Na seminarju bomo pogledali delovanje ChatGPT in Velikih jezikovnih modelov (Large Language Model). Razumeli boste kako deluje ChatGPT in kakšne so njegove omejitve. Odprli bomo tudi vprašanje avtorskih pravic in zasebnosti povezanih z ChatGPT.

Pogledali bomo praktične primere navodil, ki jih dajemo ChatGPT in rezultate, ki jih dobimo in tako interaktivno zagotovili, da boste razumeli, kako najbolje uporabljati ChatGPT, da dobite najboljše rezultate.

Iz programa seminarja

 • Kaj je umetna inteligenca in kako jo uporabljamo v podjetjih in organizacijah?
 • Kako deluje ChatGPT in kakšne so njegove omejitve?
 • Kako uporabljamo ChatGPT pri poslovni komunikaciji?
 • Uporaba ChatGPT za socialna omrežja
 • Kako uporabljamo ChatGPT pri analizi dokumentov?
 • Kako z APIjem uvedemo ChatGPT v lastne produkte
 • Kako ChatGPT uvesti v procese znotraj podjetja in organizacije?
 • Kako ChatGPT uporabljamo za programiranje?
 • Orodja, ki nadgradijo ChatGPT

Cena za udeležbo preko online vključuje:

 • pdf gradivo,
 • posvetovanje s predavateljem,
 • strokovne in konkretne nasvete ter
 • izdajo potrdila o udeležbi (v obliki PDF na željo prijavljenega, ki jo navede ob prijavi).

Pomembno: naročnikom portalov, online priročnikov in vestnikov založbe Verlag Dashöfer nudimo stalni 15 % popust pri udeležbi na seminarjih v okviru Centra za izobraževanje (izjema so krajši webinarji in večdnevna izobraževanja). Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno seminarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

 • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje tri delovne dni pred izvedbo izobraževanja (v primeru online izvedbe) in najkasneje pet delovnih dni pred izvedbo (v primeru izvedbe v živo), v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.​
 • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.
 • Račun za plačilo kotizacije boste prejeli po potrditvi termina seminarja, na mail naslov naveden na vaši prijavnici.
 • Proračunski uporabniki boste po izvedbi izobraževanja prejeli e-račun. Če mora biti na izdanem e-računu navedena vaša naročilnica, nam jo prosimo posredujte ob prijavi ali naknadno do izvedbe seminar
 • Informacije o tipu izvedbi predavanja kot tudi ostale podatke boste prejeli najkasneje 1 delovni dan pred datumom seminarja.
 • Vljudno vas prosimo, da pri online izvedbah upoštevate, da ena kotizacija velja za udeležbo ene osebe. Velja ENA KOTIZACIJA = ENA UDELEŽBA (sicer vam v skladu z našim poslovanjem naknadno izdamo račun za udeležbo dodatnih oseb). 

Z oddano prijavo na izbrano izobraževanje se strinjate, da vas ob vnosu prijave registriramo na naš brezplačni e-časopis Koledar izobraževanj

S prijavo na dogodek soglašate s snemanjem in fotografiranjem na dogodku. Fotografije bodo objavljene na spletni strani in komunikacijskih kanalih Založbe Verlag Dashofer.

Potek seminarja

Seminar bo potekal ONLINE (preko ZOOM) med 13.00 in 14.30. Mesta na izvedbi so omejena.

Za udeležbo preko online prenosa potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti, boste povabljeni na ponovitev webinarja.

Vsa navodila in napotke glede izvedbe boste prejeli na vaš elektronski naslov - 1 dan pred izvedbo. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavatelj sproti podal odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Naši webinarji vam ponujajo številne prednosti:

 1. Prihranite čas in stroške potovanja  - webinarju lahko prisluhnete kjerkoli. Na delovnem mestu ali doma, preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona. 

 2. Zastavite vprašanja s pomočjo funkcije klepeta ali tako da vprašanje zastavite ustno preko mikrofona. 

 3. Praktično: izvedba preko ZOOM pomeni interaktivno komunikacijo med vsemi udeleženimi.

Komu je namenjen

 • Zaposlenim, ki bi radi bili bolj učinkoviti pri svojem delu
 • Vodilnim delavcem, ki bi radi vpeljali umetno inteligenco v procese v podjetju/organizaciji
 • Podjetnikom, ki iščejo načine za optimizacijo nekaterih vidikov svojega dela
 • Produktnim vodjem
 • Vsem zaposlenim, ki dnevno delajo z računalniki in bi želeli optimizirati svoje delo ter s tem narediti več in bolje
 • Vsem, ki delajo s tujimi partnerji

Reference

"Seminar je bil podan izvrstno, z veliko uporabnih informacij."(Brigita Aljaž, AA REVIZIJA d.o.o.)

"Skupaj z umetno inteligenco se vam zahvaljujem za izveden seminar na temo GPT. Kljub temu, da nisem izvedela veliko novih stvari, sem uživala v vaši predstavitvi, saj ste uspeli predstaviti zelo zanimivo temo na zanimiv način. Vaša energija in strast do področja, ki ga predavate, sta bili očitni in sta me navdušili, da nadaljujem z raziskovanjem teme. Hvala vam, ker ste vzeli čas, da ste prišli in delili svoje znanje z nami. Vesela sem, da sem lahko prisostvovala vaši predstavitvi in ​​se vam še enkrat iskreno zahvaljujem. Lep pozdrav." (Nevenka Poteko, Šolski center Celje)

"Zahvaljujem se vam za današnji seminar, sem zelo zadovoljna s podano vsebino, je bilo zelo poučno." (Vera Grmek, OBAHA,  d.o.o.)

"Bilo je zelo zanimivo." Srečko F. (Transport FRANGEZ d.o.o.)

 

 

Predavatelj/ica

Peter Mesarec

Je strokovnjak spletnega marketinga, ki je marketing videl skozi oči agencije (Red Orbit), bil je in-house marketingar in vodil lastno podjetje.Govori tri različne jezike marketinga in razume prednosti in omejitve, s katerimi se srečujete pri delu. Mnogim podjetjem je pomagal pri pripravi vstopa na tuje trge in izvedbi marketinških akcij ob vstopu…

Več delavnic tega predavatelja

Termin in kraj dogodka

23.7.2024

ONLINE

Peter Mesarec

Izobraževanje lahko prilagodimo tudi vašim zaposlenim in kolegom. Kontaktirajte nas po telefonu na (0)1/434 55 96 ali po elektronski pošti na larisa.berginc@dashofer.si.

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. Splošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

!ERR No images found in //img.dashofer.sk/cif_si/fotogalerie/kursy/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.