Koledar seminarjev 06/2020

01. 6. 2020

mesec junij bo posvečen certificiranim on-line šolam. Ste kadrovik, direktor ali računovodja, ki skrbi tudi za delovnopravno področje v podjetju? Potem bo za vas prava On-line kadrovska šola, ki bo v celoti namenjena delovnim razmerjem in delovnemu pravu. Na On-line DDV šolo za začetnike pa vabimo vse, ki ste se z DDV začeli šele srečevati. Učenje od izkušene DDV svetovalke je lahko vaša dobra karierna naložba. Preverite!

V tem času, ko so spletne prodaje v porastu, bo webinar DDV pri spletnih prodajah in novosti v 2021  prišel še kako prav, saj  pri tovrstnih prodajah velja vrsta DDV posebnosti.

Ker ste bili v maju z izvedbo webinarja IZBOLJŠAJMO ODNOSE NA DELOVNEM MESTU - asertivno komuniciranje tako navdušeni, smo se odločili, da pripravimo ponovitev že v tem mesecu. Skupaj bomo poiskali načine in rešitve, da bo boste s sodelavci lažje sodelovali. Pridružite se nam 4. in 10. junija. Izvedba je potrjena!

Na urnik pa smo dodali tudi aktualen webinar Izvajanje gradenj in investicijskih projektov po pogodbah FIDIC, na katerem vas bomo seznanili z vsebino in posebnostmi FIDIC pogodb. Udeležba prinaša 3 kreditne točke s strani IZS!

Junij bo na področju certificiranih izobraževanj obarvan finančno. Spopadli se bomo z novimi finančnimi izzivi, planiranjem cash –flow, finančnim kontrolingom, postavljanju poslovno-finančnih ciljev z namenom , da se ohrani likvidnost poslovanja podjetja. Praktično se bomo posvetili finančni analizi in preigravanju različnih poslovnih scenarijev nujnih/ zaželjenih ukrepov na certificiranem izobraževanju Preizkušeni poznavalec finančne analize, planiranja in finančnega kontrolinga on-line.

Vabljeni k ogledu koledarja izobraževanj, kjer boste našli ponudbo webinarjev in ostalih izobraževanj  z različnih področij.

Lep dan vam želimo,  
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->