Koledar seminarjev 04/2020

31. 3. 2020

ostanimo doma, bodimo samoizolirani, vendar še vedno v stiku z znanjem, je naš moto meseca aprila. Trenutno se vsi soočamo z izzivi in ukrepi, ki jih povzročajo trenutne razmere. Epidemija koronavirusa je odprla veliko vprašanj, dvomov in izzivov. Zato smo se odločili, da z vami ostajamo in nadaljujemo serijo webinarjev, preko katerih vam bomo še naprej posredovati vse aktualne informacije, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu.

Tokrat v ospredje postavljamo webinar Delovno razmerje v času epidemije in »Mega korona zakon« + katalog ukrepov delodajalca v času epidemije koronavirusa, na katerem bomo poleg novih ukrepov preverili tudi kaj prinaša Zakon o interventnih ukrepih na področju plač in prispevkov – kaj določa in v katerih delih bo vanj posegel »Mega korona zakon«.

Trenutne razmere sprožajo mnoge izzive in dileme pri pripravi marčevske plače, zato pripravljamo webinar z naslovom Priprava obračuna marčevske plače v luči izrednih razmer, kjer bomo predstavili primere različnih obračunov v povezavi z interventnimi ukrepi.

Nismo pa pozabili na javni sektor! Tudi za vas smo poskrbeli, da boste na webinarju Obračunavanje plač in drugih prejemkov v luči predstavljenega mega proti koronopaketa prejeli vse potrebne informacije.

Mesec april tradicionalno poteka v znamenju spomladanskega srečanja zaposlenih v javnem sektorju. Tudi tokrat bomo z vami, že 7. leto zapored, z aktualnimi temami, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu. Tokrat se bomo skupaj družili online! Nekaj novosti iz vsebine konference bomo predstavili že na brezplačnem webinarju »Aktualne delovno pravne možnosti v javnem sektorju v času razglašene epidemije« , ki bo potekal  9. 4. 2020.

Preverite pa tudi Šolo računovodenja v javnem sektorju. Tokrat v online verziji, v 4. modulih, z možnostjo udeležbe posameznega modula.

Vabljeni k ogledu koledarja izobraževanj, kjer boste našli ponudbo webinarjev z različnih področij.

Lep dan vam želimo,  
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->