Koledar seminarjev 01/2020

06. 1. 2020

3, 2, 1 … START! Začnimo leto in novo desetletje skupaj. Januar je prinesel kar nekaj novosti in dilem, tako da vabljeni k ogledu koledarja izobraževanj, ki jih pripravljamo za vas.

Začeli bomo aktivno in informirano, saj že 23. januarja pripravljamo konferenco 7 ključnih novosti po 1. 1. 2020, na kateri vas bomo pripravili na ključne davčne in delovnopravne novosti, ki jih boste morali poznati in upoštevati v letu 2020. Z nami bo šopek odličnih predavateljic Ida Kavčič, mag. Aleksandra Heinzer, mag. Nina Scortegagna Kavčnik in Simona Štravs. Ne spreglejte, do 18. januarja lahko izkoristite posebno ugodnost za prijave.

Bliža pa se tudi čas oddaje letnih poročil in davčnih obračunov, zato vas bomo na seminarju Priprava na zaključni račun in ODDPO skozi praktične primere opozorili na posebnosti, ki jih ne smete spregledati pri izdelavi obračuna davka od dohodkov pravnih oseb za leto 2019. Opozorili vas bomo na spremembe ODDPO zakonodaje in na spremembe v obrazcu za leto 2019 ter uporabo novega SRS 15.

Če ste med tistimi, ki do sedaj še niste uspeli uskladiti svojega poslovanja z novimi pravili GDPR, je sedaj skrajni čas, saj zadnji predlog ZVOP-2 napoveduje, da bo nov zakon uveljavljen v začetku leta 2020! Preverili bomo kaj se je z Uredbo GDPR dejansko spremenilo in kakšne spremembe predvideva predlog ZVOP-2. 20. januarja vabljeni v našo družbo vsi iz javnega sektorja, 28. januarja pa bo potekala izvedba za zasebni sektor.

Nekaj prostih mest pa imamo še na izvedbi seminarja Analiziranje in razumevanje računovodskih izkazov za različne uporabnike. Na praktični delavnici vas bomo seznanili in naučili vse, kar se iz računovodskih poročil razbere in vas opozorili na pasti in nevarnosti.

Preverite pa tudi aktualni seminar Najnovejša DDV pravila pri poslovanju s tujino.

Novost v naši ponudbi 2020 so tudi večdnevna strokovna usposabljanja pod skupnim imenom FIT CAMP – izobraževanje v manjši skupini z uporabo sodobnih pristopov in inovativnih metod, v pomoč lažjemu razumevanju tudi zahtevne snovi.

Lep začetek leta vam želimo,
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->