Koledar seminarjev 08/2019

28. 6. 2019

če nam še niste pobegnili na dopust, vabljeni v našo družbo. Za vas pripravljamo kar nekaj izvedb, tako da vabljeni k ogledu napovednika izobraževanj.

V sredo, 3. julija bomo na praktični delavnici Računovodstvo od A do Ž za kmeta čas namenili pregledu aktualnih težav, ki se pojavljajo pri zavezancih, ki opravljajo kmetijsko dejavnost. Največji poudarek pa bomo posvetili praktičnim primerom knjiženja.

Z Dido Volk pa za vas pripravljamo kar dve aktualni tematiki. 4. julija vas bomo seznanili z vsebino gradbene in podizvajalske pogodbe ter aktualno sodno prakso s področja gradbenih sporov. Ne spreglejte pa tudi izvedbe seminarja Evropska izvršba in Evropski plačilni nalog ter zavarovanje terjatev z nalogom za zamrznitev bančnih računov. V zadnjih letih je bilo v EU sprejetih kar nekaj predpisov, ki upnikom v državah članicah olajšujejo nekatere postopke. Kateri so ti predpisi in kaj nam prinašajo? Preverimo 10. julija!

O potnih stroških pa bo govora na seminarju Obračunavanje potnih stroškov ter ostalih povračil v zvezi z delom v javnem sektorju. Poseben poudarek bomo namenili obračunu in izplačilu povračil za službena potovanja. 

Sprejemamo pa že prve prijave na Šolo računovodenja v javnem sektorju. Knjiženje v javnem sektorju se razlikuje od tistega v gospodarstvu, zato je še toliko bolj pomembno, da poznate razlike in posebnosti. Z novo skupino pričnemo avgusta!

Še pa je čas, da si zagotovite mesto v odlični družbi na 1. SRS fit CAMPU in DDV fit CAMPU v Sloveniji. Nepozabna, napredna in vsebinsko koncentrirana oblika izobraževanja, ki je ne smete zamuditi!

Lep začetek tedna vam želimo,
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->