Koledar seminarjev 07/2018

29. 6. 2018

Pa je prišel čas, ko se odpravimo na zaslužen dopust. Čas, ko se prepustimo dolgim poletnim večerom,  ko iščemo senco in si hladimo pijačo. Pri vročini vam žal ne moremo pomagati, lahko pa vas povabimo k nam, saj obljubljamo, da nam klima deluje. Poskrbeli bomo, da vam bo v naši družbi prijetno in da boste s seminarja odšli zadovoljni.

 

Z Aleksandro Velkovrh 11. julija 2018 za vas pripravljamo strokovno a praktično izobraževanje Novi Gradbeni zakon v praksi z vsemi podzakonskimi akti, na katerem vam bo predstavljen Gradbeni zakon v povezavi z že sprejetima pomembnima podzakonskima predpisoma o projektni dokumentaciji in o razvrščanju objektov. Na praktičen način bodo predstavljene vse vsebine gradbenega zakona z osnutki pravilnikov s poudarjenimi novostmi in tudi ukinjenimi določbami ZGO-1 za najbolj nadzorno razumevanje vsebin.

 

Javni sektor, bliža se rok za oddajo polletnega poročila. Da boste poročilo pripravili brez napak, smo s predavateljico Majdo Gominšek pripravili seminar, na katerem boste prejeli vse odgovore in razrešili vse dileme. Več informacij >>>

 

Na področju DDV pa nas vedno čaka kaj novega, zato nikar ne zamudite našega aktualnega seminarja  Najnovejša DDV pravila pri poslovanju s tujino - vključno z evropsko sodno prakso, na katerem vas bomo seznanili z vsemi novostmi in posebnostmi na tem področju. Z vami bomo v Ljubljani, 5. 7. 2018.

 

Vsem bralcem, ki še niste spakirali kovčkov, pa nudimo POLETNE popuste za prijave na vse konference v naši ponudbi. Vse kar morate storiti, je da v prijavnici pod opombo dopišete kodo: POLETJE18. Ogled ponudbe konferenc vas čaka ˃˃˃tukaj.

 

Vabljeni k ogledu koledarja seminarjev za mesec julij. Nikar pa ne pozabite na našo spletno stran, kjer vas sproti obveščamo o novostih.

 

Želimo vam prijetno preživljanje poletnih dni,
Ekipa Centra za izobraževanje

Kako poslovanje javnih organov uskladiti z Uredbo GDPR?

Leto 2018 je 25. maja prineslo pomembne spremembe na področju varstva osebnih podatkov za organe javnega sektorja – gre za področje, kateremu se do sedaj ni posvečalo dovolj pozornosti. ...več
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->