Koledar seminarjev 03/2015

04. 3. 2015

marec je čas, ko se narava prične prebujati iz dolgega zimskega spanja. To je tudi čas, primeren za obnovitev ali pridobitev znanja iz različnih strok. V tem mesecu tako za vas pripravljamo pomladni šopek seminarjev, ki  bodo odlična popotnica za vaše nadaljno delo na računovodskem, finančnem, kadrovskem in menedžerskem področju.

Ker je marec čas zaključevanja bilanc in ker imate računovodje v tem obdobju ogromno dela, vam svetujemo, da si delo pametno porazdelite. Predlagamo, da se najprej posvetite zaključnemu letnemu poročilu/bilancam za samostojne podjetnike in gospodarske družbe, v drugi polovici meseca pa naredite še davčni obračun za kmetijska gospodinjstva.

Vsi tisti, ki delujete na področju kmetijstva, boste zagotovo veseli ponovitve dveh uspešnih seminarjev, ki smo ju že večkrat izvedli. V začetku tega meseca v sodelovanju s predavateljico Jelko Lekše pripravljamo seminar Živinoreja, pridelava mleka in pitanci – osnovno knjigovodenje na kmetijah z osnovno čredo, ki bo odgovoril na konkretna vprašanja, povezana s poslovnim ciklom kmetij z »živimi« biološkimi sredstvi – govedom, prašiči in drobnico. Prav tako za vse tiste, ki morate do konca marca oddati prvi davčni obračun za kmete, vam v pomoč pripravljamo seminar s prav takim imenom – Prvič delam davčni obračun za kmeta, na katerem bo predavala davčna in poslovna svetovalka Majda Strel.

Ponudbo ostalih seminarjev si oglejte v spodnjem koledarju ali se oglasite na naši spletni strani. Če pa vas kakšna tematika še posebej zanima, nas kontaktirajte in potrudili se bomo pripraviti seminar po vaših željah – tudi kot in-house seminar v vašem podjetju!

Vljudno vabljeni tudi k branju člankov tokratnega e-časopisa. Prijetno branje!

Poslovanje s tujino

Vse, kar mora računovodja vedeti o tej tematiki. ...več

Imate družinsko podjetje?

Potem veste, da je dobra medsebojna komunikacija ključnega pomena! ...več

Preizkušeni poznavalec

Večdnevno izobraževanje s področja davkov, ki se zaključi s preizkusom znanja in podelitvijo Certifikata. ...več

Izvršba na plačo

Vprašali ste, mi odgovarjamo. ...več
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->