Input:

Zavezujoča prijava


Seminarji: Spremembe Zakona o delovnih razmerjih

Redna cena:

159,00 EUR

Skupna cena:

159,00 EUR

Skupna cena z DDV 22 %:

193,98 EUR

Udeleženci


Podatki za izdajo računa


Če niste zavezanec za DDV, pustite to polje prazni

Naročnik izobraževanja (kontakt za pošiljanje računa)


Kontaktna oseba bo prejela potrditev naročila, račun in druga organizacijska navodila. Naslov prireditve in opomnik pred prireditvijo pa bosta poslana vsem udeležencem.

Povzetek naročila

Naslov: Spremembe Zakona o delovnih razmerjih

Datum seminarja: 8.3.2024 ONLINE

Število udeležencev: 1

Cena: 159,00 EUR EUR (brez DDV)

Po oddani prijavi boste na email naslov, ki ste ga navedli pod prijaviteljem, prejeli potrditev prijave. Le-ta je zavezujoča. V potrditvenem emailu najdete vse splošne pogoje našega poslovanja, ki jih prosimo upoštevajte.

V kolikor niste prejeli potrditvenega emaila (pošiljatelj: info@centerzaizobrazevanje.si), preverite svojo mapo za nezaželeno pošto (SPAM). V primeru težav nas kontaktirajte. Prosimo vas, da takoj po oddani prijavi preverite potrditveno sporočilo, da bomo lahko še pravočasno odreagirali.

Pogoji stornacije prijave

Prijavnica na seminar je zavezujoča. V primeru neudeležbe ali odjave manj kot tri delovne dni pred seminarjem, je potrebno kotizacijo poravnati v celoti. Odpoved (stornacija) udeležbe je mogoča samo v pisni obliki (po emailu, faksu ali klasični pošti). Že plačane kotizacije ne vračamo. V zameno za plačilo vam bomo po seminarju po navadni ali elektronski pošti poslali »voucher« v vrednosti kotizacije seminarja, ki se ga niste udeležili. Rok veljavnosti je 6 mesecev. Koristi ga lahko kdorkoli iz podjetja – plačnika kotizacije - in to navede pri prijavi na seminar.