Šola računovodenja v javnem sektorju - webinar

Namen seminarja

Veliko ljudi se šele seznanja z računovodenjem. V ta namen smo pripravili šolo računovodenja v javnem sektorju za začetnike in vse, tiste, ki bi želeli svoje znanje osvežiti oziroma utrditi. V sklopu posameznih webinarjev se boste naučili tistih pomembnih osnov, ki vas spremljajo pri vašem vsakdanjem delu. Knjiženje v javnem sektorju se razlikuje od tistega v gospodarstvu, zato je še toliko bolj pomembno, da poznate razlike in posebnosti.

Na izobraževanju vas bo predavateljica seznanila tudi s predvidenim novim paketom korona zakonov ter vplivi teh ukrepov na računovodenje v javnem sektorju. Trenutno se zaradi izrednih razmer veliko subjektov poslužuje dela na daljavo (dostop do ujp-a, e-davkov, serverjev v podjetjih) in prav zaradi teh okoliščin smo prešli na način izobraževanja v spletni obliki, kjer pa bodo udeleženci lahko na enostaven način imeli ves čas informacije na voljo.

Šola računovodenja bo potekala v sklopu 4. modulov. Prijavite se lahko tudi na posamezen modul. Ker pa gre za module, ki se medsebojno dopolnjujejo, priporočamo udeležbo na celotni šoli. Posamezni webinarji bodo potekali v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Komu je namenjen

Šola računovodenja je namenjena vsem, ki se prvič srečujejo s knjiženjem/računovodstvom v javnem sektorju (javni zavodi, javni skladi, agencije) in vsem tistim, ki želijo osvežili ali poglobiti znanje na področju računovodenja v javnem sektorju.

Iz programa seminarja

 • I. modul
  6. 4. 2020
  Izkazovanje opredmetenih in neopredmetenih osnovnih sredstev, s poudarkom na posebnostih -zakonski predpisi in praktične knjižbe
 • II. modul
  8. 4. 2020
  Knjiženje stroškov: po vrstah, predvsem obračun stroškov dela ter drugih prejemkov
 • III. modul
  13. 4. 2020
  Ugotovitev rezultata poslovanja, davčni obračun za javne zavode glede na Pravilnik o pridobitni in nepridobitni dejavnosti
 • IV. modul
  ​14. 4. 2020
  Letno poročilo in pojasnila k računovodskim izkazom in odgovori na vprašanja iz vseh srečanj

Pomembno: Prijavite se lahko tudi na posamezen modul. Cena enega modula je 89 eur + DDV. V kolikor se prijavite na celotno Šolo računovodenja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Ker pa gre za module, ki se medsebojno dopolnjujejo, priporočamo udeležbo na celotni šoli. Popusti na redno ceno seminarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

Če bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃ tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

DatumMestoCena  
6.4.2020V živo prek spleta89 EUR + DDVPRIJAVA
6.4. – 14.4.2020V živo prek spleta356 EUR + DDVPRIJAVA
8.4.2020V živo prek spleta89 EUR + DDVPRIJAVA
13.4.2020V živo prek spleta89 EUR + DDVPRIJAVA
14.4.2020V živo prek spleta89 EUR + DDVPRIJAVA

Predavatelj/i

finančna svetovalka, je ekonomistka z več kot 25-letnimi izkušnjami na finančno-računovodskem področju. Že desetletje samostojno vodi tečaje vodenja poslovnih knjig za gospodarske družbe in samostojne podjetnike ter izvaja seminarje s področja računovodstva in financ za javne zavode, društva in pravne osebe javnega prava. Je svetovalka za javni

Potek seminarja

I. III. in IV. modul bodo potekali med 10.00 in 11.30. II. modul pa bo potekal med 12.30 in 14.00 uro. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, vam bomo poslali posnetek, ki vam bo na voljo še 14 dni od termina izvedbe.

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->