On-line nadaljevalna DDV šola

Namen seminarja

Če ste našo DDV šolo za začetnike že obiskali in temelje DDV sistema že osvojili, je čas, da svoje znanje nadgradite. Nenehne spremembe in vrsta posebnosti DDV označujejo kot živ davek, ki zahteva nenehno učenje in spremljanje novosti.

V ta namen, smo za vas pripravili nadaljevalno DDV šolo, ki zajema poglobljen pogled najpomembnejših področij iz prakse in izbrane posebne ureditve, ki se jim pri svojem delu z DDV ne boste mogli izogniti. Tako kot DDV šola za začetnike je tudi nadaljevalna šola zasnovana na teoretičnem in praktičnem delu in s ciljem, da udeleženec prejme pravilna orodja, ki jih za reševanje primerov v praksi potrebuje.

On-line šola bo potekala 14., 15. in 17. septembra 2020 preko spleta.

Vabljeni!

Čim prejšnja rezervacija mesta na on-line izobraževanju je zelo zaželjena.

On-line tečaji bodo potekali v manjših skupinah, ki bodo zagotavljale individualen pristop predavateljce, ki je izkušeni strokovnjak in praktik.

Komu je namenjen

Nadaljevalna šola DDV je namenjena vsem, ki se ukvarjajo z DDV, računovodjem in knjigovodjem, zaposlenim v gospodarstvu kot tudi javnih zavodih, in vsem, ki so osnove tega davka že osvojili. Vabimo tako vse, ki ste že obiskali DDV šolo za začetnike in tudi vse, ki že imate izkušnje, pa želite svoje znanje preveriti oziroma ga poglobiti in se pripraviti na prihajajoče spremembe v letu 2020.

Iz programa seminarja

1. Odbitek DDV:

I. del:

 • odbitek DDV (pogoji, pravočasnost, sodna praksa),
 • izračunavanje odbitnega deleža na primerih,
 • izračunavanje popravka odbitka DDV (s konkretnimi primeri in izračuni).

II. del - Posebne ureditve:

 • prodaja rabljenega blaga,
 • organizacija potovanj.

2. Poslovanje s tujino:

I. del -Storitve in tujina:

 • posebnosti pri prevoznih storitvah;
 • storitve v zvezi z nepremičninami;
 • posredniške storitve;
 • elektronske storitve vključno z novostmi.

II. del - Poslovanje z blagom (tudi opozorila na prihajajoče novosti):

 • tristranski posli,
 • zaporedne dobave blaga – zahtevnejši primeri,
 • skladiščenje blaga na odpoklic.

Po zaključku on-line izobraževanja boste vi sodelujoči (sodelujoči so vsi tisti, ki se prijavijo v prenos) prejeli potrdilo o pridobljenem znanju s področja DDV.

Pomembno: Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno webinarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

 • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje dva dni pred izvedbo webinarja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.​
 • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Če bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

DatumMestoCena  
14.9. – 17.9.2020V živo prek spleta590 EUR + DDVPRIJAVA

Predavatelj/i

je davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za

Potek seminarja

On-line šola bo vse tri dni potekala glede na spodnji razpored:

09.00 - 10.30 Predavanje I. del 
10.30 - 10.15 Odmor
10.15 - 12.00 Predavanje II. del

Po zaključenem on-line izobraževanju boste s strani založbe Verlag Dashöfer prejeli pdf potrdilo o pridobljenem znanju s področja DDV.

Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, boste prejeli posnetek predavanja in, ki vam bo na voljo za ogled 1 teden po izvedbi webinarja.

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.
Reference:

»Nadaljevalna DDV šola je bila odlična. Poglobila sem svoje znanje DDV-ja, nekatere nejasnosti so se kar skristalizirale. Področje mi je sedaj bolj jasno.«
(WUERTH, d.o.o., Slovenija,Tadeja Grilc Omejc)

»Znanje, ki sem ga pridobila bom lahko uporabila na več področjih.«
(H-BIT d.o.o., Martina Golob)

»Dobili smo veliko novih podatkov in gradiv, ki jih bomo še zagotovo kdaj pogledali.«
(Lalum d.o.o., Anica Modic)

»Vse super, same odlične ocene!«
(Bayer d.o.o., Bojana Struna)

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->