Obvladovanje tveganj za prenos okužb v podjetjih - webinar

Namen seminarja

Nov koronavirus nas postavlja pred mnoge izzive, tako v poslovnem kot tudi zasebnem življenju. V aktualnem času, se v Sloveniji in svetu pojavljajo razmere, ki so za ljudi povsem nove in NI dovolj, da uradna obvestila samo preberemo. Pomembno je, da jih razumemo, oziroma še pomembnejše, kako jih moramo v svojem okolju izvajati. V praksi so delodajalci dolžni zagotoviti možnosti, s katerimi svoje zaposlene v največji možni meri zaščitijo pred okužbo in omejijo oziroma preprečijo širjenje okužb.

Vabimo vas na aktualno izobraževanje s področja obvladovanja širjenja okužb, v katerem bosta poznavalki temo predstavili na praktičen in uporaben način.

Webinar bo potekal v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Seminar bo času, ko smo vsi v državi bolj kot ne omejeni na delo od doma, zaradi širjenja koronavirusa, potekal v obliki webinarja, na katerem pa bodo predstavljene teme/področja, ki jih navajamo spodaj.

Komu je namenjen

Seminar je namenjen delodajalcem, organizatorjem higienskega režima, vodjem timov, osebam ki so odgovorne za zdravje in varstvo pri delu in vsem, ki jih aktualna tematika zanima.

Iz programa seminarja

  • Korona virus in družina: kako se obnašati doma, nakupi, umivanje, obiski, DELO OD DOMA...
  • Podjetja: konkretna navodila za tiste, ki bodo v službah (živilska podjetja, trgovine, čistilke, veterinarji….)
  • Zgodbo obrniti na pozitivno: kako se izogibati nenehnim pritiskom informacij o bolezni? KAJ PA KREPITEV ZDRAVJA?
  • Umivanje rok, razkuževanje. Zakaj je pretirano razkuževanje lahko (zelo) nevarno?
  • Razlaga postopkov higienskega umivanja in razkuževanja rok; razlike v učinkovitosti - kdaj in zakaj
  • Higiena kašlja - zakaj je tako pomembna
  • Preživetje povzročiteljev okužb na površinah
  • Opredelitev pojmov čiščenje /razkuževanje in razlika v postopkih v praksi
  • Oprema in pripomočki za ustrezno izvajanje čiščenja
DatumMestoCena  
14.4.2020V živo prek spleta89 EUR + DDVPRIJAVA

Predavatelj/i

po osvni izobrazbi je univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije. Je tudi sodna izvedenka in cenilka za živilstvo na Ministrstvu za pravosodje in ocenjevalka senzorične kakovosti mesa in mesnih izdelkov. Svojim strankam nudi kvalitetno in strokovno podporo, znanje pa predaja tudi na različnih izobraževanjih in delavnicah s področja

dipl. san.inžinirka, je strokovnjakinja s področja higiene in preprečevanja okužb. Že več kot 25 let pomaga zdravstvenim, socialno varstvenim in vzgojno varstvenim ustanovam, javnim zavodom in delovnim organizacijam reševati izzive na področju preventive in higiene. Je avtorica številnih člankov s področja higiene in preprečevanja okužb in izkušena

Potek seminarja

Webinar bo potekal med 12.30 in 14.00. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, vam bomo poslali posnetek, ki vam bo na voljo še 14 dni od termina izvedbe.

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->