Izvajanje gradenj in investicijskih projektov po pogodbah FIDIC

Namen seminarja

Na webinarju se boste seznanili z vsebino in posebnostmi FIDIC pogodb. Predstavljena bo vloga inženirja po FIDIC pogodbah. Vsebinsko bodo predstavljene Rdeča, Rumena in Srebrna FIDIC knjiga, ter bistvene novosti po novih FIDIC knjigah iz l. 2017. Obravnavan bo tudi način reševanja zahtevkov in sporov po FIDIC pogodbah.

Webinar bo potekal v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Komu je namenjen

Webinar je namenjen naročnikom gradenj, investitorjem, izvajalcem, inženirjem, podjetjem v gradbeništvu, pravnikom.

Priznanje kreditnih točk s strani IZS

Po dogovoru z IZS bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za sodelovanje v spletnem seminarju prejeli 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin (v skladu s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev (Uradni list RS, št. 37/18)).

Vloga za priznanje kreditnih točk v imenu udeleženega v spletnem seminarju bo vložena z naše strani, na podlagi liste pristnosti v posameznem webinarju.

Iz programa seminarja

  • Predstavitev FIDIC in Zlatih pravil FIDIC
  • Razlike med Rdečo in Rumeno FIDIC knjigo
  • Vloga Inženirja po FIDIC pogodbah
  • Značilnosti Srebrne FIDIC knjige
  • Način reševanja zahtevkov in sporov po FIDIC knjigah
  • Novosti po FIDIC knjigah iz l. 2017

Pomembno: naročnikom portalov, online priročnikov in vestnikov založbe Verlag Dashöfer nudimo stalni 15 % popust pri udeležbi na izbranih seminarjih/webinarjih v okviru Centra za izobraževanje (izključujejo se krajši on-line in več-dnevni seminarji). Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno seminarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

  • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje dva dni pred izvedbo webinarja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.​
  • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Če vam razpisani termini seminarja ne utrezajo in bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃ tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

DatumMestoCena  
24.8. – 25.8.2020V živo prek spleta240 EUR + DDVPRIJAVA
25.8.2020Ljubljana288 EUR + DDVPRIJAVA
20.10. – 21.10.2020V živo prek spleta240 EUR + DDVPRIJAVA
21.10.2020Ljubljana288 EUR + DDVPRIJAVA

Predavatelj/i

Petja Plauštajner

Petja Plauštajner je odvetnica v Ljubljani. V praksi se ukvarja s področjem civilnega, gospodarskega, mednarodnega in arbitražnega prava. Pri tem se osredotoča na investicijske in gradbene posle. Poleg zastopanja strank pred sodišči ima bogate izkušnje z zastopanjem strank v mednarodnih arbitražnih sporih iz področja FIDIC pogodb. Stranke je v

Potek seminarja

Webinar bo potekal med 10.00 in 12.00. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, boste povabljeni na ponovitev seminarja/webinarja.

Seminar bo potekal v fizični obliki v primeru zanimanja za udeležbo v fizični skupini, v hotelu. Glede na stanje v državi, se izvedbe prilagajajo povpraševanju, zato smo v ta namen pripravili tudi izvedbo preko on-line prenosa (v primeru odpovedi rednih datumov izvedbe v fizični obliki).

Potek predavanja v fizični izvedbi:

08.45 - 09.00 Dobrodošlica ob jutranji kavi

09.00 - 11.00 Predavanje I. del

11.00 - 11.45 Odmor za pogostitev in priložnost za druženje

11.45 - 14.00 Predavanje II. del in diskusija

V primeru izvedbe webinarja, bo le ta potekal v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->