Koledar seminarjev 06/2021

23. 3. 2021

Ostanimo doma, bodimo samoizolirani, vendar še vedno v stiku z znanjem, je naš moto še naprej. Že leto dni se soočamo z izzivi in ukrepi, ki jih povzročajo epidemiološke razmere. Epidemija koronavirusa je odprla veliko vprašanj, dvomov in izzivov. Zato smo se odločili, da z vami ostajamo in nadaljujemo serijo seminarjev preko ZOOM, preko katerih vam bomo še naprej posredovati vse aktualne informacije, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu.

Tokrat v ospredje postavljamo webinar Covid-19 v podjetju / organizaciji – kdaj in kako mora delodajalec ukrepati?, saj nas prisotnost virusa v neposredni bližini še vedno preseneti. Kaj boste spoznali na našem webinarju? Praktični načrt v sedmih korakih za obravnavanje sumov ali dejanskih primerov COVID-19 v podjetju.

Trenutne razmere še vedno sprožajo mnoge izzive in dileme pri pripravi plače, zato pripravljamo webinar z naslovom Obračunavanje plač in drugih prejemkov v javnem sektorju z vsemi novostmi po 1.1.2021,  kjer bomo predstavili kako pravilno obračunati plače ter ostalih povračil povezanih z delom.

Nismo pa pozabili na vse, ki zaposlujete tujce! Glede na predvidene spremembe ZZSDT, vas vabimo na webinar Najpomembnejši vidiki zaposlovanja, samozaposlovanja in dela tujcev, kjer boste prejeli vse potrebne informacije z zakonodajalskega in davčnega pogleda.

Preverite pa tudi Šolo računovodenja v javnem sektorju. Tudi tokrat v online verziji, v 3. modulih. Na izobraževanju bomo preverili posebnosti knjiženja v javnem sektorju.

Vabljeni k ogledu koledarja izobraževanj, kjer boste našli ponudbo webinarjev z različnih področij.

Lep dan vam želimo, 
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->