Koledar seminarjev 04/2021

23. 2. 2021

pridružite se nam v mesecu marcu, mesecu, ki prinaša nestrpno pričakovanje pomladi in tudi mesec, v katerem izvajamo težko pričakovani seminar DDV na področju e-trgovanja. Izobraževanje pripravljeno za vse, ki se ukvarjate s spletno prodajo in morate osvojiti novosti, ki vas čakajo od 1.7.2021 dalje.

Mesec  pa prinaša tudi kar nekaj razburljivih dni kar se tiče sprememb na zakonodajnem področju. Že kmalu nas čaka zadnja ponovitev srečanja Davčni obračun za leto 2020 in vračilo državne pomoči po interventni zakonodaji, na katerem boste prejeli napotke in priporočila za pripravo davčnega obračuna z pregledom interventne zakonodaje s poudarkom na vračilu državne pomoči.

Že 18. marca pa vas vabimo na seminar, kjer vam bomo obrazložili in osvežili nujno potrebna osnovna znanja glede metod ugotavljanja pravilnosti transfernih cen. Vedno aktualen seminar, ki vam skozi konkretne primere pokaže kako so transferne cene učinkovito orodje za zmanjševanje davčnih obveznosti družb. Prijava >>>

Nikar pa ne smemo izpustiti izvedb, ki vas čakajo ob koncu meseca februarja - Covid-19 v podjetju / organizaciji – kdaj in kako mora delodajalec ukrepati? in v začetku pomladnega meseca Šola praktičnih znanj s področja računovodstva.

V nadaljevanju smo za vas pripravili koledar seminarjev, vabljeni pa tudi k ogledu spletne strani, kjer si lahko ogledate še ostalo ponudbo.

Lep delovni teden vam želimo,
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->