Koledar seminarjev 08/2020

03. 8. 2020

Ste že nazaj iz počitnic? Ne glede na odgovor, upamo, da ste ga ali ga še boste užili z veliko mero dobre volje. V kolikor pa ste že nazaj, nikar ne spreglejte, kaj za vas pripravljamo v mesecu avgust.

Praktično on-line izobraževanje IZBOLJŠAJMO ODNOSE NA DELOVNEM MESTU - asertivno komuniciranje  bo pravo  za vse, ki imate željo boljšega in lažjega komuniciranja z drugimi ljudmi. Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno! → INFO

Za zaposlene v izobraževalnih organizacijah pripravljamo pred pričetkom šole, 28. 8.  online konferenco »Učinkovita šola - Novi izzivi v spremenjenih okoliščinah«. Spregovorili bomo o temah, ki bodo odgovorile na vprašanja in dileme s področja delovnih razmerij, o pravilnosti podatkov pri obračunu v povezavi s COVID-19, o novostih pri javnem naročanju za šolstvo, podali bomo priporočila NIJZ za šolstvo ob soočanju z epidemijo COVID-19 ter razmišljali o novih izzivih komunikacije, ki jih prinaša vodenje in sodelovanje v spremenjenih okoliščinah. Ne spreglejte – darilo za prve prijave!

Zaposlovanju tuje delovne sile v času epidemije korona virusa ima svoje značilnosti in pasti za delodajalce in naročnike storitev s strani tujih ponudnikov – več o tej problematiki na online konferenci »Zaposlovanje tujcev«, ki bo 3. septembra. Vabljeni!

Konec avgusta pa se bomo skupaj pripravili na izvajanje gradenj in investicijskih projektov po pogodbah FIDIC, novogradnjo ali obnovo hiše v lastni režiji za investitorja ter kontrolo in nadzora dela v gradbeništvu. Odlični webinarji, z odličnima predavateljicama! Vabljeni!

Spodaj nikar ne spreglejte našega pestrega programa, ki ga pripravljamo za vas v nadaljevanju poletja.

Vabljeni pa ste tudi k ogledu naše spletne strani.

Želimo vam lep dan, 
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->