Koledar seminarjev 06/2019

31. 5. 2019

uspeh podjetja in organizacije se ne meri samo v številkah, ampak tudi v zadovoljnih zaposlenih. Pogoj za zdrave, motivirane in produktivnejše delavce, pa je lahko izpolnjen le z ohranjanjem in izboljševanjem zdravja in varnosti na delovnem mestu. Tej tematiki se bomo posvetili tudi na naši 5. konferenci o varnosti in zdravju na delovnem mestu - "ZDRAVO, DELAM VARNO." Rezervirajte si datum 13. junij in se nam pridružite v hotelu Radisson Blu Plaza hotel Ljubljana. Strokovni delavci za varnost in zdravje pri delu z udeležbo pridobite 12 kreditnih točk. Še zadnja prosta mesta!

Nikar pa ne spreglejte ponovitve seminarja IZBOLJŠAJMO ODNOSE NA DELOVNEM MESTU - asertivno komuniciranje. Udeležba je nujna za vse, ki si želite izboljšati samozavest, odnose na delovnem mestu in ustvariti temelje za uspešno sodelovanje in komuniciranje. Vse to bomo predelali skupaj z odlično predavateljico Tatjano Zidar Gale. Verjemite nam, da boste po seminarju odšli boljše volje.

Kot vedno, pa imamo za vas v ponudbi kar nekaj računovodskih tematik, od Šole računovodenja v javnem sektorju, povračil stroškov zaposlenim in napotenim v gospodarstvu, obračunavanja potnih stroškov v javnem sektorju pa vse do najnovejših DDV pravil pri poslovanju s tujino. Nismo pa pozabili tudi na zahtevnejše poslovne dogodke, ki jih bomo prikazali na naši odlični delavnici z Lidijo Robnik.   

O organiziranju, zbiranju, urejanju in obračunavanju podatkov na način, da bodo pravilne informacije o proizvodnji vedno na razpolago uporabnikom, pa bomo govorili na seminarju Knjigovodsko spremljanje proizvodnje. Izognite se pastem neprimernega zbiranja in urejanja knjigovodskih podatkov v proizvodnji in se nam pridružite.

Spodaj preverite, kaj vse pripravljamo za vas v tem mesecu.

Lep dan vam želimo,
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->