Koledar seminarjev 05/2019

06. 5. 2019


"Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve." (Georg Simmel, nemški sociolog)


In vi boste brez dvoma našli in dopolnili svoje znanje skupaj z nami. Vabimo vas k ogledu tokratnega napovednika izobraževanj, ki smo jih pripravili za vas.

Že naslednji teden pričnemo s težko pričakovano DDV šolo za začetnike. Se nam boste pridružili in postali poznavalec davka na dodano vrednost? Skupina je potrjena, sprejemamo še zadnje prijave. Skupaj z odlično predavateljico, Aleksandro Heinzer, vas vabimo v našo družbo.

28. maja si DDV ljubitelji rezervirajte termin za 5. DDV konferenco. Pregledali in opozorili bomo na tiste novosti, ki so pomembne pri poslovanju s tujino in spregovorili o pasteh pri poslovanju s tujino. Ne pozabite pa tudi naše 5. konference o varnosti in zdravju na delovnem mestu – »ZDRAVO, DELAM VARNO«, ki bo potekala v juniju.

Prvi v Sloveniji pa pripravljamo srečanje z naslovom Nove strokovne možnosti v gradbeništvu izvajanja globinskih in površinskih impregnacij armirano betonskih konstrukcij z materiali na osnovi SILANOV (nanotehnologija v praksi). Z udeležbo pridobite tudi 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin s strani IZS!

Junija pa vas vabimo na 1. DDV fit CAMP v Sloveniji! Pridružite se nam na idilični morski lokaciji, kjer bomo skupaj razmigali možgane in telo ter poskrbeli za kondicijo, da bomo kos novim DDV izzivom!

Lep dan vam želimo,
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->