Seminarji PO MERI

Razmišljate o izvedbi izobraževanj za vaše zaposlene? Kontaktirajte nas!

Čas je dragocena dobrina. Zato so interna izobraževanja po meri najbolj učinkovita in najcenejša oblika prenosa znanja v podjetje. Za vas bomo pripravili popolnoma prilagojeno izvedbo seminarja - usklajeno z vašimi željami, potrebami in zmožnostmi. Udeleženci tako hitro in sistematično pridejo do poglobljenih informacij, razlag ter rešitev, ki jih nato samostojno prenesejo v prakso. Posedovanje pravih znanj pri pravih ljudeh in ob pravem času pomeni imeti v rokah najmogočnejše orodje, h kateremu se lahko vedno zatečete in ga uporabite.

Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki svoje znanje in izkušnje delijo z udeleženci. Po konzultaciji z vami predlagamo najbolj ustreznega predavatelja in izobraževalni program.

Kontaktirajte nas in za vas bomo pripravili individualno ponudbo strokovnega izobraževanja, ki ustreza vašim potrebam.  Skupaj bomo izbrali optimalno lokacijo, termin izvedbe in časovni obseg izobraževanja. Ponudbo izobraževanja bomo v celoti prilagodili vašim željam ter jo po potrebi tudi vsebinsko nadgradili. V ponudbi vam bomo podrobneje predstavili vsebino programa, predavatelje ter metode dela. Vso nadaljno organizacijo prepustite nam.


NAŠE REFERENCE:

NAJVEČKRAT IZVEDENE VSEBINE “IN-HOUSE” SEMINARJEV:

Na seznamu ni teme seminarja, ki ga potrebujete? Predlagajte lastno temo izobraževanja ali usposabljanja! Storili bomo vse, kar je v naši moči, da ustrežemo vašim zahtevam. Pišite nam na larisa.berginc@dashofer.si ali pokličite na tel. št. +386 (0)1 / 434 55 96. 

Veselimo se sodelovanja z vami!

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->