Redna delovna uspešnost - omejitve, opozorila in odgovori

Namen seminarja

Na on-line seminarju Redna delovna uspešnost vam bo v drugem delu predavanja predavateljica Breda Koren predstavila omejitve, opozorila in odgovorila na dileme glede izplačil redne delovne uspešnosti v javnem sektorju (RDU) z delovnopravnega vidika. V prvem delu pa boste udeleženci seznanjeni z vsemi obračunskimi obravnavami delovne uspešnosti.

Tematika bo predstavljen iz delovnopravnega kot tudi obračunskega vidika!

Webinar bo potekal v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Komu je namenjen

Webinar je namenjen vsem, ki so odgovorni za pravilen obračun redne delovne uspešno ter obračun plač v javnem sektorju, kot vsem tistim odgovornim za redno delovno uspešnost. Na on-line seminar vabimo direktorje zavodov, računovodje, kadrovike, knjigovodje ter vse, ki potrebujejo informacije iz predavanje tematike.

Vabljeni!

Iz programa seminarja

Kakšne so obveznosti delodajalca od 1. 7. 2020 dalje in kako pravilno razdeliti sredstva za redno delovno uspešnost?

Program delovnopravni del (Breda Koren):

 • Pravne podlage;
 • Oblikovanje mase sredstev za izplačilo redne delovne uspešnosti;
 • Omejitve pri izplačevanju redne delovne uspešnosti;
 • Ocenjevalna obdobja - časovnica izplačevanja;
 • Delitev sredstev: postopek in sistem ocenjevanja;
 • Dokumentacija, ki jo mora pripraviti delodajalec.

Program računovodski del (Majda Gominšek):

 • Kaj je naloga računovodje pri redni delovni uspešnosti;
 • Prikaz pripomočka za izračun  mase za redno delovno uspešnost;
 • Evidentiranje redne delovne uspešnosti za delavce in direktorje.

Pomembno: Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno seminarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

 • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje tri dni pred izvedbo webinarja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.​
 • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.
 • Račun za plačilo kotizacije boste prejeli po potrditvi termina seminarja, na mail naslov naveden na vaši prijavnici.
 • Informacije o tipu izvedbi predavanja kot tudi ostale podatke boste prejeli najkasneje 1 delovni dan pred datumom seminarja.

Če vam razpisani termini seminarja ne utrezajo in bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃ tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

DatumMestoCena  
2.2.2021Za ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja
99 EUR + DDVZa ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja
Za ta termin žal ni več prostih mest.

Povprašajte po novem terminu seminarja

Predavatelj/i

univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom, je sekretarka v Sektorju za negospodarske dejavnosti v Službi Vlade Republike Slovenije, kjer pregleduje predpise s področja delovnega prava, trga dela in socialnih zadev z vidika skladnosti z ustavo in pravnim redom Republike Slovenije in Evropske unije. Pred tem je bila

finančna svetovalka, je ekonomistka z več kot 25-letnimi izkušnjami na finančno-računovodskem področju. Že desetletje samostojno vodi tečaje vodenja poslovnih knjig za gospodarske družbe in samostojne podjetnike ter izvaja seminarje s področja računovodstva in financ za javne zavode, društva in pravne osebe javnega prava. Je svetovalka za javni

Potek seminarja

Webinar bo potekal med 10.00 in 12.00 uro. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, boste prejeli posnetek webinarja, ki vam na voljo za ogled 3 dni po izvedbi.

Ta operacija je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.
Prosimo, registrirajte se.

Drugi seminarji tega predavatelja:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->