F mag. Marijana Vugrin | Seminarji, webinarji, izobraževanja in konference Verlag Dashöfer

Predavatelj/ica

mag. Marijana Vugrin

Je po osnovni izobrazbi geodetka, magistrirala pa je s področja urbanizma in prostorskega načrtovanja. Zaposlena je v podjetju Digi Data, d. o. o., kjer opravlja operativne in raziskovalne naloge ter vodi projekte s področja nepremičnin. 

Z nepremičninskimi evidencami in podatki, ki se vodijo v njih, se ukvarja že več kot petintrideset let in je bila del ekipe pri skoraj vseh večjih nepremičninskih projektih v Sloveniji.

Je urednica GEObloga pri Inženirski zbornici Slovenije (IZS  )in izpraševalka na strokovnih izpitih iz geodetske stroke. Mag. Marijana Vugrin je tudi članica skupine za zakonodajo, ki sta jo oblikovana Matična sekcija geodetov pri IZS in Gospodarsko interesno združenje geodetskih izvajalcev, preko katere strokovnjaki s področja geodezije spremljajo vso nepremičninsko in prostorsko zakonodajo in pripravljajo strokovne pripombe.

Po njenem mnenju sta med največjimi vrednotami, ki jim lahko sledi strokovnjak, posredovanje izkušenj drugim ter prenos znanja med različnimi strokami in generacijami. Svoje poslanstvo na tem področju izpolnjuje na številnih predavanjih na seminarjih, delavnicah in strokovnih srečanjih ter s strokovnimi članki v publikacijah, ki obravnavajo urejanje nepremičnin.

Vas zanima usposabljanje po meri s tem učiteljem?

Z veseljem vam pripravimo tudi izobraževanje po meri. Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, ali pa nam pišite na mail larisa.berginc@dashofer.si

Input: