Webinar

Kaj prinaša ZIUZEOP (mega anti korona zakon) na delovnopravnem področju za zasebni sektor

mag. Nina Scortegagna Kavčnik

Namen seminarja

​Mega anti korona zakon (ZIUZEOP) je bil sprejet zaradi razglašene epidemije Covid-19. Gre za interventni zakon, zato se njegovi ukrepi uporabljajo od 13. marca (če ni drugače določeno) pa do 31. maja (izjemoma do 30. 6., če epidemija še ne bo preklicana). Vsebuje sicer več ukrepov, vendar predstavljeni vam bodo ključni delovnopravni. Je pa v pripravi že PKP #2, ki bo pomembno spremenil nekatere določbe iz ZIUZEOP.

Pridružite se nam na aktualnem webinarju, na katerem vas bo predavateljica seznanila s ključnimi delovnopravnimi ukrepi mega protikorona zakona.

Webinar bo potekal v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Iz programa seminarja

  • Čakanje na delo po ZIUPPP in ZIUZEOP.
  • Opravičena odsotnost zaradi višje sile.
  • Oprostitev plačila PIZ in krizni dodatek.
  • Bolniško nadomestilo v breme ZZZS.

Pomembno: Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno webinarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

  • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje dva dni pred izvedbo webinarja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.​
  • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Če bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

Potek seminarja

Webinar bo potekal med 10.00 in 11.30. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, vam bomo poslali posnetek, ki vam bo na voljo še 14 dni od termina izvedbe.

Komu je namenjen

Webinar je namenjen vsem delodajalcem, kadrovnikom in vsem drugim, ki se srečujejo z vprašanji delovnega prava.

Predavatelj/ica

mag. Nina Scortegagna Kavčnikje specializirana za področje delovnega prava. Je samozaposlena v svojem podjetju Pravno svetovanje, Nina Scortegagna Kavčnik s.p. V letih 2014-2021 je bila vodja pravne službe ter svetovalnega in izobraževalnega centra pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije, od leta 2007-2014 pa je bila zaposlena v notarski pisarni. Je predavateljica na…

Več delavnic tega predavatelja

Termin in kraj dogodka

16.4.2020

ONLINE

mag. Nina Scortegagna Kavčnik

Izobraževanje lahko prilagodimo tudi vašim zaposlenim in kolegom. Kontaktirajte nas po telefonu na (0)1/434 55 96 ali po elektronski pošti na larisa.berginc@dashofer.si.

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. Splošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

!ERR No images found in //img.dashofer.sk/cif_si/fotogalerie/kursy/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.