Webinar

Delovna razmerja po Mega korona zakonu z zadnjimi spremembami (webinar) + katalog ukrepov delodajalca v času epidemije koronavirusa

Maja Brajnik

Namen seminarja

Mega korona zakon, ki se je začel uporabljati 11. aprila, se je zadnji teden istega meseca spremenil in dopolnil. Kakšne so spremembe?

Ali so spremenjeni ukrepi za delodajalce ugodnejši?

Kako je sedaj urejeno čakanje na delo in odsotnost z dela zaradi višje sile? Katere kriterije mora delodajalec izpolnjevati, da lahko koristi ukrepe iz mega korona zakona?

Kako se spreminja krizni dodatek, ki ga mora delodajalec izplačati delavcem, ki delajo?

Kako se spreminja 99. člen?

V kakšnem razmerju sta Mega korona zakon oziroma Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije covid-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo in Zakon o interventnih ukrepih na področju plač in prispevkov, ki je bil sprejet meseca marca?

To je nekaj vprašanj, ki jih bomo obravnavali na webinarju. Poleg tega pa bomo obravnavali tudi najpogostejša vprašanja, ki se pojavljajo v zvezi z delom na domu. Udeleženci webinarja boste prejeli tudi katalog ukrepov delodajalca v času epidemije koronavirusa.

Webinar bo potekal v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Z vse naročnike strokovnih portalov: KADO (http://www.kado.si/) in Delovna razmerja (https://www.delovna-razmerja.si/), je udeležba preko prijave na naročenem portalu brezplačna. Vse ostale interesante vabimo k prijavi preko spodnje prijavnice, kjer je naveden termin in cena webinarja.

Pomembno: Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno webinarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

  • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje dva dni pred izvedbo webinarja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.​
  • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Če bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃ tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

Potek seminarja

Webinar bo potekal med 13.00 in 14.30 uro. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, boste povabljeni na ponovitev webinarja.

Predavatelj/ica

Maja Brajnik

je pravnica, ki se že od začetka svoje kariere ukvarja z delovnopravnim svetovanjem delodajalcem, jim pomaga pri pripravi delovnopravnih dokumentov in izvedbi zahtevnejših postopkov. V teh letih je pridobila številne izkušnje z razlago in iskanjem kreativnih rešitev v mejah delovnopravne zakonodaje, osvojila specifike različnih dejavnosti…

Več delavnic tega predavatelja

Termin in kraj dogodka

5.6.2020

ONLINE

Maja Brajnik

Izobraževanje lahko prilagodimo tudi vašim zaposlenim in kolegom. Kontaktirajte nas po telefonu na (0)1/434 55 96 ali po elektronski pošti na larisa.berginc@dashofer.si.

Pred datumom zapadlosti vam bomo poslali organizacijska navodila in račun. Cene so brez DDV. Splošne pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

!ERR No images found in //img.dashofer.sk/cif_si/fotogalerie/kursy/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.