Predavatelj/ica

Andreja S. Koderman

je direktorica Kadrovske revizije ter strokovnjakinja za vzpostavljanje in razvoj HRM-ja ter delovnopravnih temeljev v organizaciji. 

Kot kadrovska revizorka pomaga podjetjem pri doseganju maksimalne pravne varnosti pri vzpostavitvi in upravljanju kadrovske dokumentacije. Prav tako svetuje na področju razvoja kadrovske funkcije, delovno pravne zakonodaje, selekcije kadrov, profiliranja zaposlenih ter razvoja in vpeljevanja kadrovskih sistemov (fleksibilnih sistemizacij, motivacijskih sistemov nagrajevanja, vzpostavitve kompetenčnih modelov in sistema nasledstev ter vzpostavitve sodobnih procesov iskanja in selekcije kadrov). 

Andreja je diplomirana ekonomistka, specialistka managementa, licencirana Expert svetovalka Profiles International za selekcijo in razvoj kadrov. 

Svojo zavzetost in strokovnost na kadrovskem področju je dvakrat zapored potrdila s prejemom prestižne nagrade za svoje delo (Talent Acquisition Leadership Award), ki jo je prejela na Svetovnem kongresu za razvoj človeških virov v Mumbaju.

Vas zanima usposabljanje po meri s tem učiteljem?

Z veseljem vam pripravimo tudi izobraževanje po meri. Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, ali pa nam pišite na mail larisa.berginc@dashofer.si

Input: