F Tatjana Kruder | Seminarji, webinarji, izobraževanja in konference Verlag Dashöfer

Predavatelj/ica

Tatjana Kruder

po osnovni izobrazbi je univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije. Je tudi sodna izvedenka in cenilka za živilstvo na Ministrstvu za pravosodje in ocenjevalka senzorične kakovosti mesa in mesnih izdelkov. Svojim strankam nudi kvalitetno in strokovno podporo, znanje pa predaja tudi na različnih izobraževanjih in delavnicah s področja ravnanja z živili.

REFERENCE:

  • vodja prehrane (Bolnišnica Celje);
  • Mesna industrija: pomočnica vodje prodaje (reklamacije, priprava mesa in izdelkov za prodajo); soustanoviteljica in vodja internega mikrobiološkega laboratorija;
  • Izvajalka velikega števila izobraževanj s področja varnosti hrane (Intelektum, Odin, Krka, Telekom, BKS, Trgovinska zbornica Slovenije, Območne obrtne zbornice, Kmetijsko gozdarski zavodi Celje in Novo mesto in mnogi drugi);
  • Odgovorna oseba za nadzor nad pitno vodo občina Hoče – Slivnica;
  • Vodja projekta »zorjeno meso« Era Velenje;
  • Zunanja strokovna sodelavka na Ministrstvu za zdravje, Urad RS za kemikalije;
  • Mikropis;
  • Vodja projekta Karavana varne kemije v društvu PLANET ZEMLJA;
  • Avtorica strokovnih člankov s področja varne hrane;
  • Sodna izvedenka in cenilka za živila na Ministrstvu za pravosodje RS.

Vas zanima usposabljanje po meri s tem učiteljem?

Z veseljem vam pripravimo tudi izobraževanje po meri. Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, ali pa nam pišite na mail larisa.berginc@dashofer.si

Input: