Predavatelj/ica

Mag. Mateja Lenarčič

Je magistrica ekonomskih znanosti, ustanoviteljica MEDIUS-a, Inštituta za čuječnost in mediacijo, z več kot 20 letnimi izkušnjami na poslovnem področju, od tega 15 let delovanja v mednarodnih korporacijah na področjih vodenja, notranje revizije, svetovanja, izboljšav organizacije poslovanja, korporativnega upravljanja in upravljanja s tveganji, vzpostavitve in izboljšav poslovnih procesov, planiranja, financ, implementacije strategij ter postavljanja in uresničevanja ciljev. Kar ji omogoča dobro poznavanje poslovanja družb, razumevanje potreb in izzivov organizacij ter iskanje optimalnih rešitev za stranko.

Poslovne izkušnje dopolnjuje z raznovrstnimi dodatnimi znanji in veščinami. Je mednarodno certificirana učiteljica čuječnosti: Certificirana MBSR učiteljica na University of Massachusetts, Medical School v ZDA in na Institute for Mindfulness-Based Approaches v Berlinu v Nemčiji.

Je specializantka transakcijsko analitične psihoterapije in svetovanja. Je tudi certificirana učiteljica joge. Opravila je več tečajev budistične theravada meditacije. Opravila je tudi izobraževanje za mediatorko idr.

Sedaj deluje kot samostojna svetovalka, trenerka in predavateljica. Vodi in izvaja izobraževanja, delavnice in MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) programe obvladovanja stresa na temelju čuječnosti za organizacije in posameznike, delavnice čuječe komunikacije in čuječega dialoga, delavnice na področju zavestnega vodenja ipd. Ukvarja se tudi z individualnim svetovanjem s pomočjo tehnik čuječnosti, MBSR, MBCL in transakcijske analize za posameznike in vodje. Pomaga vam razvijati veščine in znanja za lažje obvladovanje stresa, soočanje z življenjskimi preizkušnjami in izzivi v zahtevnejših situacijah, vodstvene kompetence, veščine za učinkovito komunikacijo, osebni in karierni razvoj, izboljšanje počutja in psihofizičnega zdravja ter kvalitetnejše življenje.

Je tudi kolumnistka za revijo Viva, Medicina & ljudje Časnika Finance in Svet kapitala časopisne hiše Delo ter predavateljica in zunanja sodelavka priznanih izobraževalnih ustanov in centrov ter organizacij. Več o njej na: https://www.institut-medius.si/o-nas/

Vas zanima usposabljanje po meri s tem učiteljem?

Z veseljem vam pripravimo tudi izobraževanje po meri. Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, ali pa nam pišite na mail larisa.berginc@dashofer.si

Input: