Koledar seminarjev 07/2020

01. 7. 2020

Mesec izvedb on-line šol je za nami! A kmalu že prihajajo na spored ponovitve, zato se v nadaljevanju pozanimajte kako in kdaj se nam lahko pridružite.

Poletje je tukaj, z njim pa tudi spremembe, ki nam že nakazujejo pestro drugo polovico leta. Da vam olajšamo prehod in vas informiramo o vseh novostih, za vas 7. julija 2020 pripravljamo srečanje s Simono Štravs in na katerem boste v enem dopoldnevu pridobili koristne informacije pri izplačilu plač, nadomestil, kriznih dodatkov, regresa, … t.i. protikoronske zakonodaje oziroma pravilnega obračun in izplačila. Pridružite se nam na on-line seminarju Davčni inšpekcijski nadzor izvajanja protikoronskih ukrepov - smo pripravljeni? Ne spreglejte, izvedba je že pred nastopom letnih dopustov.

Konec meseca julija pa za vas pripravljamo srečanje, kjer vam bomo predstavili najpomembnejše vidike izvajanja zakona o preprečevanju pranja denarja (ZPPDFT-1), tekom katerega bo predstavljen celoten zakon iz uporabniškega vidika ter novela ZPPDFT-1 (bistvene spremembe). Seminar Izvajanje zakona o preprečevanju pranja denarja (ZPPDFT-1) v praksi bo potekal 29. 7. 2020 v Ljubljani. Vabljeni!

Tako kot vsako leto, tudi letos zaposlene v javnem sektorju čaka priprava polletnega poročila. Nikakor pa ne bomo spregledali obravnave poslovnih dogodkov vezanih na covid knjiženje, poročanje okrožnice, itd. Pridružite se nam na on-line seminarju Polletno poročanje in novosti pri obračunu plač v javnem sektorju po 1.7.2020 – webinar, 8. julija, preko on-line prenosa.  Več informacij  >>>

Spodaj nikar ne spreglejte našega pestrega programa, ki ga pripravljamo za vas v začetku poletja.

Vabljeni pa ste tudi k ogledu naše spletne strani.

Želimo vam lep dan, 
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->