Koledar seminarjev 05/2020

30. 4. 2020

tudi v mesecu maju z vami ostajamo online. Tokrat imamo na meniju kar nekaj novosti, preverite in se nam pridružite.

Trenutne razmere sprožajo mnoge izzive in dileme na področju izvršbe. Ali lahko po 11. aprilu 2020 še izvršujemo sklepe o izvršbi, davčne sklepe? Kako je s sklepom za preživnino? Vse odgovore boste prejeli 6. maja na webinarju Izvršba na plačo - z aktualnimi vprašanji novega "protikorona" zakona.

Kako komunicirate s svojimi sodelavci? Morda ste že iskali načine, kako bi s sodelavci lažje sodelovali. Tokrat boste imeli priložnost, da skupaj izboljšamo odnose na delovnem mestu, se naučimo asertivno odzvati in vnesti besedo NE v naš urnik. Pridružite se nam 7. in 12. maja na webinarju IZBOLJŠAJMO ODNOSE NA DELOVNEM MESTU - asertivno komuniciranje.

Kako v času koronavirusa izvajati postopke javnega naročanja in kakšne spremembe je prinesla epidemija preverimo 19. maja. Več informacij >>> Ne spreglejte pa tudi prenovljenih certificiranih on-line šol. Začnemo že v maju!

8. maj pa si rezervirajte za konferenco 7. spomladansko srečanje zaposlenih v JS. Tudi tokrat bomo z vami, z aktualnimi temami, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu. Tokrat se bomo skupaj družili online! Polnimo še zadnja prosta mesta!

Meseca maja in junija smo za vas pripravili on – line verzijo nekaterih certificiranih izobraževanj. On-line izobraževanja so razdeljena v več krajših a povezanih enot. Ohranjamo interaktivnost in še vedno sledimo svojemu cilju, da znanje prenašamo, posredujemo logične sheme, pomagamo razumeti.

Za računovodske servise bi izpostavili certificirano on-line izobraževanje Preizkušeni poznavalec finančne analize, planiranja in finančnega kontrolinga on-line, saj bodo računovodje iskani n njihovo znanje bo potrebno za vzpostavitev finančne stabilnosti in obvladovanja tveganj poslovanja v mnogih podjetjih.

Vabljeni k ogledu koledarja izobraževanj, kjer boste našli ponudbo webinarjev z različnih področij.

Lep dan vam želimo,
Center za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->