Koledar seminarjev 03/2020

03. 3. 2020

marec je mesec, ko se ženijo ptički, mesec nestrpnega pričakovanja pomladi in mesec, ki prinaša  tudi težko pričakovano Kadrovsko šolo. Skupaj bomo preverili najpogostejše pasti, v katere se delodajalci v praksi ujamejo in glavne razloge zaradi katerih so delavci pred delovnim sodiščem uspešnejši. Izvedba je že potrjena!

Računovodje, delovno pravo je nedvomno pravna panoga, mimo katere enostavno ne morete. Dober računovodja mora poleg računovodskega in ekonomskega znanja imeti tudi vedno več pravnega znanja. Vabljeni na aktualen seminar Delovno pravo za računovodje.

Se pri ravnanju z razporeditvijo dela in organizacijo delovnega časa srečujete z izzivi? Na praktični delavnici Razporeditev delovnega časa delavcev bomo poudarili prednosti in slabosti posamezne razporeditve delovnega časa in preverili dobre in slabe primere iz prakse!

Javni sektor, za vas pa smo pripravili Šolo računovodenja v javnem sektorju za začetnike, na kateri se boste naučili tistih pomembnih osnov, ki vas spremljajo pri vašem vsakdanjem delu. Ne spreglejte pa tudi Šole izvršbe – začetne stopnje z Dido Volk.

11. marca pa bomo s pomočjo skupnega izpolnjevanja vprašalnika izdelali oceno o tem, katero embalažo dajete na trg in o kateri morate poročati. Preverili bomo tudi, kako poteka inšpekcijski pregled in kako se nanj pripraviti. Več informacij >>>

Na seminarju Vodenje pogodb po FIDIC-u pa bomo izpostavili glavne posebnosti FIDIC pogodb, način njihove uporabe ter vse »trike«, ki jih mora poznati gradbeni izvajalec pri izvajanju FIDIC pogodb.

Vabljeni k ogledu koledarja izobraževanj, kjer boste našli barvito ponudbo praktičnih delavnic in strokovnih seminarjev z najrazličnejših področij. Ne spreglejte pa tudi certificiranih izobraževanj Preizkušeni poznavalec.

Lep dan vam želimo,  
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->