Koledar seminarjev 09/2019

15. 7. 2019

končno vam lahko izdamo, kaj smo skupaj z DDV svetovalko Aleksandro Heinzer pripravljali za vas. Uslišali smo vaše želje in prošnje, tako da vam predstavljamo nadaljevalno DDV šolo! Po DDV šoli za začetnike je čas, da svoje znanje DDV sistema še nadgradite. Nenehne spremembe in vrsta posebnosti DDV označujejo kot živ davek, ki zahteva nenehno učenje in spremljanje novosti, zato vabljeni v našo družbo 16. in 17. septembra 2019 v Hotelu Žusterna, v Kopru.

Za gospodarsko rast se zaposlovanju  tujcev ne moremo izogniti, saj se prebivalstvo stara in z domačimi kadri v Sloveniji ne moremo izpolniti vseh potreb podjetij po delovni sili. Na konferenci Zaposlovanje tujcev in napoteni delavci nadaljujemo s srečanji, kjer s strokovnjaki s pristojnega ministrstva, inšpektorata,  MNZ in drugimi, pojasnjujemo in predstavljamo novosti, pasti zakonodaje, dajemo priporočila ter odgovarjamo na vprašanja in dileme. Vabljeni 29. avgusta v našo družbo!

In že napovedujemo konferenco S počitnic nazaj v davčni direndaj s Simono Štravs in drugimi, ki bo potekala 18. septembra. Na davčnem področju se je nabralo kar nekaj novosti, ki jih bomo predstavili in med drugim spregovorili tudi o optimizaciji kapitalske uspešnosti.

Konec avgusta pa se vračamo z izvedbami izobraževanj. Kaj vse nas čaka, preverite spodaj v koledarju.

Lep dan vam želimo,
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->