Koledar seminarjev 07/2019

14. 6. 2019

preden spakirate kovčke in se odpravite na zaslužen dopust, naj vas povabimo na naša izobraževanja, ki jih organiziramo v teh poletnih mesecih. Na vidiku je kar nekaj aktualnosti, tako da vabljeni k ogledu napovednika izobraževanj.

Javni sektor, približuje se čas polletnega poročanja! Zato nikar ne spreglejte našega aktualnega seminarja Polletno poročanje in vpliv aktualne zakonodaje na obračun plač, na katerem bomo preverili vse novosti, ki so jih prinesle spremembe zakonodaje in vam prikazali aktualnosti na področju plač ter njihovega obračunavanja. Z vami bomo v Mariboru, Kopru in v Ljubljani.

Če ste med tistimi, ki še niste uspeli uskladiti svojega poslovanja z novimi pravili uredbe GDPR, je sedaj skrajni čas. Vse informacije, navodila in trike vam zaupamo na seminarju Varstvo osebnih podatkov v zasebnem sektorju. Za termin 27. junij imamo samo še nekaj prostih mest!

Na seminarju Gradbena in podizvajalska pogodba ter grajanje napak in reševanje reklamacij pa vas bomo seznanili z vsebino gradbene in podizvajalske pogodbe ter aktualno sodno prakso s področja gradbenih sporov.

Za vse, ki pa se želite naučiti pravilnega razumevanja računovodskih izkazov, pa bo prava delavnica Analiziranje in razumevanje računovodskih izkazov za različne uporabnike. Naučili vas bomo vse, kar se iz računovodskih poročil razbere in razume, prav tako pa vas bomo opozorili na pasti in nevarnosti.

Sprejemamo pa še zadnje prijave za seminar Obračun plač in vseh drugih prejemkov iz delovnega in drugega pogodbenega razmerja. Nikar ne zamudite izvedbe, saj bomo naredili praktične izračune vseh prejemkov fizičnih oseb, njihovo knjiženje in poročanje na REK obrazcih.

Lep dan vam želimo,
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->