Koledar seminarjev 04/2019

29. 3. 2019

vljudno vabljeni k ogledu tokratnega napovednika spomladanskih izobraževanj, ki smo jih pripravili za vas v tem mesecu.

Aprila že vsi nestrpno pričakujemo vsakoletno spomladansko druženje javnega sektorja. Na tokratnem srečanju bomo pogledali dileme s področja delovnih razmerij, plač in povračil stroškov ter razjasnili, kaj mobing in trpinčenje na delovnem mestu je in kaj ni. Z nami bo tudi Boštjan Romih, in ne, to ni prvoaprilska šala. Res bo povezoval naše srečanje in bo imel tudi svoj prispevek o komunikaciji za boljše medosebne odnose. Še je čas za prijave >>>

28. maja pa DDV ljubitelji odpovejte vse plane in si rezervirajte termin za 5. DDV konferenco. Pregledali in opozorili bomo na tiste novosti, ki so pomembne pri poslovanju s tujino, obveznostih na področju DDV in spregovorili o pasteh pri poslovanju s tujino... Ne zamudite ugodne kotizacije za prijave v aprilu!

Izzivi in novosti pa se vedno znova pojavljajo tudi na področju plač. Prav zato je udeležba na Mali šoli obračuna prejemkov zaposlenih nujna za vse začetnike, ki si želijo pridobiti znanje s področja obračunavanja dohodkov, kot tudi za vse, ki bi želeli znanje na tem področju obnoviti ali poglobiti.

10. aprila pa pričnemo tudi s certificiranim izobraževanjem Preizkušeni poznavalec računovodenja in kontrolinga v proizvodnem podjetju. Vabimo vas, da se nam pridružite in sprejmete izziv enkratne, strokovne in koristne izkušnje! Imamo še 2 prosti mesti! Preverite še ostala certificirana izobraževanja Preizkušeni poznavalec.

 

Lep dan vam želimo, obarvajte si ga malo šaljivo!
Ekipa Centra za izobraževanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->