Koledar seminarjev 02/2015

03. 2. 2015

februar poleg obilnega sneženja prinaša tudi kopico zanimivih strokovnih seminarjev, ki jih za vas pripravljamo na naši založbi. Tokrat je poudarek predvsem na spremembah in novostih, ki so nas pričakale v novem letu.

Za vse tiste, ki obračunavate plače, izstavljate račune, obračunavate DDV ter prijavljate zaposlene v obvezno socialno zavarovanje, pripravljamo seminar na temo sprejetih novosti v letu 2015. Konec leta so poslanci namreč sprejeli pomembne spremembe obstoječih zakonov, ki v letu 2015 vplivajo na obvezno zavarovanje, obračun plač, študentsko delo, osebno dopolnilno delo, obračun DDV in še več. Strokovni seminar Sprejete novosti 2015 vas bo seznanil z informacijami, s katerimi boste vsakodnevno delo opravljali strokovno in v skladu s posodobljeno zakonodajo.

Tisti, ki sedite na vodilnih mestih javnih zavodov, agencij in skladov se boste zagotovo razveselili strokovnega seminarja Izvedba napredovanj v letu 2015. Magistra znanosti s področja kadrovskega menedžmenta ter izkušena predavateljica, Mojca Fon Jager , vam bo odgovorila na vsa vprašanja glede napredovanj in upoštevanja napredovanj ob spremembi delovnega mesta.

Poleg zgoraj omenjenih na naši založbi pripravljamo še kar nekaj strokovnih seminarjev različih tematik, ki bi vas utegnili zanimati. Vabim vas, da si ogledate koledar seminarjev, ki jih pripravljamo ta mesec – če pa vas kakšna tematika, za katero nimamo razpisanega seminarja, še posebej zanima, nas kontaktirajte in potrudili se bomo ugoditi vašim željam.

P.S.: Vsem, ki si zaradi časovne stiske termine seminarjev raje izbirate sami, priporočamo prenovljen strokovni portal pravnih rešitev Vzorci pogodb profi plus. Na njem je ta trenutek objavljenih že 31 aktualnih video seminarjev, vsak mesec pa vam zagotavljamo novega.  

Obdavčitev ugodnosti in bonitet

Velikokrat govorimo o darilih, pri čemer pa pogosto pozabimo na davčne posledice. Enako velja za raznovrstne ugodnosti in bonitete, ki jih skozi leto nudimo zaposlenim. ...več

Obračun davka od dohodka pravnih oseb

Bliža se čas oddaje letnih poročil in davčnih obračunov, zato bi vas radi opozorili na posebnosti, ki jih nikakor ne smete spregledati. ...več

O eRačunih malce bolj podrobno

Krajša razlaga uporabe eRačunov. ...več
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->