Koledar seminarjev 01/2015

07. 1. 2015

leto je naokoli, praznikov je konec in čas je, da se ponovno posvetimo vsem službenim obveznostim. Upam, da ste leto 2015 začeli prav s tako delovno vnemo, kot mi. Za vas namreč že v mesecu januarju pripravljamo nabor aktualnih in zanimivih seminarjev pod vodstvom najboljših slovenskih strokovnjakov z dotičnih področij.

Tako kot vsako leto, tudi letos zaposlene v javnem sektorju čaka priprava računovodskih izkazov za preteklo leto. Za vse, ki se pri svojem delu srečujejo z obračunavanjem davčnega odtegljaja pri dohodkih izplačanih fizičnim osebam, smo pripravili poglobljen seminar, ki bo razjasnil marsikatero negotovost s tega področja. Poleg terminov v Ljubljani, Mariboru in Kopru, v sodelovanju z Andragoškim zavodom Ljudska univerza Velenje omenjeni seminar pripravljamo tudi v Velenju - po zares ugodni ceni! 

Prav tako nismo pozabili na letošnjo novost : e-račune. Za vse tiste, ki se z njimi še niste seznanili oz. bi želeli svoje znanje o e-računih obnoviti, smo pripravili zanimiv seminar, ki bo odgovoril na najpogostejša vprašanja v zvezi z vsebinskim vidikom e-računov in novostmi v zvezi z izdajanjem računov pri gotovinskem poslovanju ter vidikom proračunskega uporabnika in gospodarskega subjekta.

Poleg tega pripravljamo odličen seminar za vse tiste, ki poslujete s Hrvaško. Avgusta 2014 je na Hrvaškem v veljavo stopil nov zakon o delovnih razmerjih, ki na to področje prinaša kar nekaj pomembnih sprememb. Če ste med tistimi, ki zaposlujejo in delavcem obravnavajo plače po hrvaški delovni zakonodaji, potem tega strokovnega seminarja vsekakor ne smete spregledati.

Omenjena tri področja prikazujejo le delček tem, katerih smo se lotili v letu 2015. Vljudno vabljeni tudi na ostale naše seminarje, ne pozabite pa niti na KOKTAJL PO KOKTAJLU, ki ga pripravljamo za vse tiste, ki se nam v novembru niste mogli pridružiti.

Želim vam uspešno in produktivno leto in ne pozabite - za izobraževanje ni nikoli prepozno, zato upam, da se kdaj srečamo tudi na katerem izmed naših seminarjev.

Obračun davka od dohodka pravnih oseb

Bliža se čas oddaje letnih poročil in davčnih obračunov... ...več

Obnovljivi viri so IN!

Ste upravljalec male hidro-, sončne ali vetrne elektrarne? ...več

Rastlinska proizvodnja? Živinoreja? Davčni obračun za kmeta?

Tudi v kmetijstvu je računovodsko in davčno področje izredno pomembno. ...več
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->