Koledar seminarjev 03/2012

29. 2. 2012

konec leta 2011 je bila sprejeta novela ZZRZI, ki je prinesla precej sprememb delodajalcem, ki zaposlujejo invalide, kot tudi tistim, ki so v kvotnem sistemu oz le-to ne dosegajo ali presegajo. Z novostmi z vidika postopkov ugotavljanja obveznosti in pravic delodajalcev in v povezavi s pravilnim računovodskim evidentiranjem se boste lahko pobližje spoznali vsi, ki se nam boste pridružili na ponovitvi seminarja Zaposlovanje invalidov - pravice, obveznosti in računovodsko spremljanje v luči sprememb zakonodaje, ki smo ga pripravili z odličnim kolektivom predavateljev.

V duhu »prijetno s koristnim« pa vas vabimo na vsakoletno srečanje Top tajnice, ki jo tokrat pripravljamo v bowling centru Klub 300. Na dogodku ne bo manjkalo priložnosti za učenje in razvoj, zato na omenjen dogodek vabimo vse, ki želite izboljšati svoje počutje, odnos do dela in nasploh še bolje izkoristiti svoje potenciale. Veselimo se vaše družbe!

V tokratni ponudbi izobraževanj nikar ne spreglejte novega termina seminarja DDV v gospodarskih javnih službah, kjer se bomo posvetili predvsem rešitvam in odprtim vprašanjem na področju obračunavanja DDV v povezavi s posebnostmi v GJS. Akutalen in zanimiv seminar za vse, ki z javnimi službami na kakršenkoli način poslujete ali ste gospodarska javna služba.

Nikar pa ne spreglejte tudi ponudbe seminarjev, ki vas čaka v nadaljevanju in na www.dashofer.si!

DDV za neračunovodje - kaj morate o DDV vedeti tisti, ki sklepate posle?

Sistematično in pregledno, predvsem pa na enem mestu! ...več

GJS in DDV

Uporaba prave stopnje DDV pri prometu blaga in storitev s strani GJS! ...več

Transferne cene v praksi slovenskih podjetij

Izbor najbolj aktualnih tem! ...več

TOP TAJNICA

V duhu "prijetno s koristnim" se bomo veliko naučile, preizkusile v bowlingu in v podjetje vnesle nova znanja ter večjo učinkovitost. ...več

Zaposlovanje invalidov

Pravice, obveznosti in računovodsko spremljanje v luči sprememb zakonodaje! ...več
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih
-->